сн. БГНЕС

Скандално: На специален ритуал трансхора символично режат главата на Кристиян Шкварек – ВИДЕО

Кристиян Шкварек е учредител на Евроатлантическия център за сигурност, официален представител на групата на ЕКР за България и председател на Младежкия консервативен клуб.

Ето какво публикува той в профила си във Фейсбук:

„София, 10 Октомври 2021, транc хора с ритуал на сцена, при който късат и режат снимки на своите политически врагове. Сред „0бeзглaBeнитe“ сме генерал Христов Луков и….аз. 😃 Да, сериозно.
Мястото е „Koncept Space“ в центъра на София. Млада жена, идентифицираща се като мъж, вади снимки на хора една по една и ги къса, мачка, „0безглавява“ или пробожда с нож под виковете на тълпата. Първата снимка е на героят от войните за Обединение генерал Христо Луков. Веднага след него следвам аз. Младата жена вади нож, с който прави знaк пpез гъpл0 преди да разкъса моя снимка.
Първо, бих желал да благодаря на организаторите за специалното внимание, което са ми отделили. Благодаря и на публиката , която изпадат в такъв екстаз от идеята аз да бъда обезглавен. Всичко това ме ласкае и значи, че работата ми в обществената сфера не остава незабелязана.
Второ, уверявам и организаторите, и изпълнителката, и цялата им общност, че няма да подам сигнал за заплаха, да пускам жалби или да предприемам каквито и да било подобни действия. Не въпреки, а тъкмо защото точно това правите вие и цялата ви общност постоянно.
Основен инструмент на тези хора е нон-стоп да се правят на жертви. Да подават сигнали за „заплаха за живота“ след всеки онлайн спор. Да сигнализират всевъзможни комисии и комитети за „език на омразата“, за да уволнят или съсипят някого. И успяват, за далеч по-малко от това, което виждаме във видеото. Бих могъл лесно да направя същото, особено в качеството си на представител на Европейския Парламент и на една от политическите партии в него. Но няма да последвам примера ви или ползвам методите ви. Щe ce б0ря с тях.
И последно – вместо да подам жалби или сигнали срещу вас, още този месец ще събера всички организации с консервативна насоченост, както и всеки друг, който желае да участва, и ще започна отрано организирането на догодишния контрамарш в деня на вашия София Прайд. Вместо да заема позата на жертва, както вие правите, ще утроя усилията си за каузата, която ви е накарала да искате да ме обезглавите – похода за традиционното семейство. Ще направя така, че догодина да е поне двойно по-голям и разпознаваем. Подогодина – тройно. И така до момента, в който или ще засенчи вашия, или ще трябва наистина да си изпълните заканата от видеото, за да го спрете. 🙂

- реклама -