Скандалните любовни триъгълници

Браковете не се славят с голям срок на годност, но за сметка на това са гаранция за шумен пиар и сигурен скандал. Особенно при известните хара.

Днес ще ви запознаем с някои от най-скандалните любовни триъгълници.

 

Анджелина Джоли, Брад Пит и Дженифър Анистън

Може би много от нас ще говорят на внуците си за ерата Бранджелина.

Те се запознаха по времето на снимките на римейка „Мистър и Мисис Смит“. Дори и филмът да не блести с кой знае какви качества, важното е, че там Брад и Анджелина се запознаха и това доведе до краха на брака му с Дженифър Анистън.

Светът вече не беше същият и се раздели на две: за и против новата двойка – Бранджелина.

 

Брад и Анджелина бяха заедно 12 години и въпреки че изглеждаха уникално заедно, завършиха като всяка друга холивудска двойка: с развод

Принцеса Даяна, принц Чарлз и Камила

Най-шумната кралска изневяра

Един от най-шумните и скандални бракове на миналия век, който обаче до ден днешен не спира да разтърсва британското кралско семейство.

Обществеността на Острова е потресена, когато разбира, че престолонаследникът Чарлз изневерява на любимата принцеса на Великобритания – Даяна.

 

„Отказвам да бъда единственият принц на Уелс без любовница“, е бил отговорът на Чарлз, когато съпругата му иска обяснение за връзката му с Камила.

Днес престолонаследникът е женен за своята любовница. И разбира се, двамата освен живота си, споделят и широкото обществено неодобрение на поданиците си.

Уди Алън, Миа Фароу и Сун И Превин

Разликата между влюбените е близо 40 години

Ако си мислите, че инцестът е запазена територия на героите от „Игра на тронове“, нека ви издадем нещо: Уди Алън е измислил играта, когато другите още не са били родени.

След 12 години съжителство с холивудската богиня Миа Фароу, Уди Алън решава да я замени с… доведената им дъщеря – Сун И.

 

Въпреки че Сун И няма общи гени с гениалния режисьор, двамата имат 37 години разлика. И се женят, когато тя е на 19, а той – на 56 г.

- реклама -