Скандална сватба: 80-годишна баба се омъжва за 35-годишен жребец от Египет

Странна сватба скандализира медиите на Острова – брак между английска пенсионерка на 80 години, и нейният годеник – 35-годишният Мохамед. Мъжът често бива наричан „boy toy“ („мъжка играчка“ – бел.ред.) заради огромната разлика във възрастта на младоженците, пишат британски медии.

Скандалът гръмна, когато младоженците съобщиха пред местни медии, че 80-годишната пенсионерка Айрис е с 10 години по-голяма от майката на Мохамед.

Иначе, историята на двамата влюбени започва от facebook – когато пенсионерката вижда профила на египтянина, решава да му пише. А той пък – безработен, решава да й отговори.

Така бързо любовта между двамата пламва, а когато се срещат на летището в Кайро, „четири десетилетия без секс бяха пометени от прилив на животинска страст“.

Двойката решава да сключи брак на четвъртия ден от запознанството си в Кайро, но заради липса на документи идеята им не се осъществява.

Иначе, Айрис настоява, че Мохамед не е с нея заради парите й, нито пък заради бъдещото му британско гражданство. „Ако се ожени за мен, ще е само по любов, защото съм пенсионерка и живея само от пенсията си“, смята пенсионерката.

При пътешествието си в Кайро бъдещите младоженци посещават скъпи ресторанти и атракциони, като си делят сметката наполовина.

„Мохамед ми обеща да подпишем и предрбачен договор, защото твърди, че не иска къщата ми или каквото и да е наследство един ден. По-силна любов от тази съществува ли?“, пита се Айрис.

Двойката правила секс за първи път няколко часа след запознанството си в долнопробен хотел в Кайро, а 80-годишната дама споделя, че се почувствала отново като девствена.

За пенсионерката това ще бъде втори брак, след като съпругът й починал отдавна. Тя е бивша чистачка, пенсията й е около 800 паунда, но взима и обезщетение за инвалидност. Къщата й се оценява на стойност от над 220 000 паунда.

А Ромео от Кайро напуснал работата си, когато срещнал възлюбената си. „Парите не носят щастие, не съм с нея заради скъпата й къща“, твърди Мохамед. И припомня, че „Любовта не знае граници“.

Романсът на двойката предизвиква истински трус в семейството на пенсионерката. Тя има двама сина, и докато 54-годишният Стив приема със снизхождение новата любов на майка си, то Дарен, на 53, изобщо не иска и да чуе.

Бъдещата свекърва на Айрис е с десет години по-малка от нея, и по думите й, била щастлива, че синът й е намерил „любовта на живота си“.

- реклама -