скалата

Скалата поласкан, че хората го виждат като потенциален президент на САЩ

Дуейн Джонсън – Скалата призна, че се чувства поласкан от подкрепата, която е получил, след като е заявил желанието си да се кандидатира за президент на Щатите на следващите избори.

Преди седмица пред списание GQ 45-годишният филмов актьор и професионален кечист изтъкна, че обмисля „все повече и повече“ идеята за политическа кариера и вярва, че притежава необходимите качества да управлява Америка като неин президент.

Ако изборите бяха днес Скалата бие Тръмп

„Мощната вълна на подкрепа, откакто това се случи е невероятна. Трябва да си призная – чувствам се изключително поласкан. През изминалата седмица дори се появи национално допитване, което обедини заедно републиканците и демократите в мнението им, че ако днес имаше избори – то аз щях да спечеля вместо Доналд Тръмп. Смаян съм“, сподели звездата в ток шоуто на Джими Фелън в петък вечер.

И Джонсън смята, че знае защо хората искат толкова много да го видят в сферата на политиката.„Мисля, че много хора искат да видят различен вид управление. Извинявам се, не различно, а по-добро. Повече сигурност и спокойствие и по-малко шум. Освен това през годините се превърнах в човек, в който много хора виждат себе си. Ставам сутрин ужасно рано, отивам на работа, прекарвам време с тайфата, грижа се за семейството си“, сподели той.

Амбициите на Скалата за президентска позиция въобще не изглеждан нереалистични. Още с излизането на новината, че той крои подобни планове западните медии веднага подчертаха, че Джонсън наистина има реален шанс за победа. Особено предвид факта, че настоящият държавен глава на Щатите е бивша реалити звезда, а екшън актьорът Арнолд Шварценегер бе губернатор на Калифорния в продължение на 2 мандата.

Освен това въпреки многогодишното си присъствие под светлината на прожекторите, Джонсън почти никога не е бил замесван в големи скандали и винаги е бил третират с уважение от колегите си – било то в киното или кеч средите.

- реклама -