Скалата

Скалата е най-популярният актьор в социалните мрежи

В днешно време не е достатъчно да имаш милиони последователи в социалните мрежи, за да бъдеш определен като известен. Или поне това показва класацията на „Холивуд рипортър“, която определя популярността на известните личности и по други критерии.

Заедно с аналитичната компания MVPIndex, „Рипортър“ извършва ежеседмичен анализ на популярността на кино звездите в социалните мрежи като Туитър, Фейсбук, Инстаграм, Youtube и Google Plus.

За разлика от останалите подобни класации обаче, изданието взема предвид не само броя последователи, но също и на „социалния ангажимент“, демонстриран на въпросните платформи.

Дуейн Джонсън Скалата звезда Алеята на славата звезда

Така, тази седмица големият победител е Дуейн Джонсън, известен още като Скалата. Той е станал тазседмичният номер 1 благодарение на своя снимка, която е публикувал в „Инстаграм“ и на която е облечен като Невероятният Хълк за Хелоун. Само за седмица публикацията е била харесана от 4 млн. потребители на мрежата.

В класацията на „Холивуд рипортър“ след Джонсън се нареждат съответно Дженифър Лопес, Зендая и Лупита Ньонг’о.

Гал Гадот

На седмо място пък е „Жената чудо“ Гал Гадот, която бележи най-големият скок. Според данните на „Рипортър“ тя е успяла да се изкачи с цели 18 позиции спрямо предишната седмица.

- реклама -