Наско Сираков, Левски
сн. БГНЕС

Наско Сираков пак обеща светло бъдеще за Левски

Малко над месец, след като обяви, че има план за нов собственик, който ще спаси Левски, настоящият такъв Наско Сираков отново обеща светло бъдеще. Сираков говори пред „Дарик“, като това беше първата му поява след разсъхването на плановете за сделка с Джоузеф Диксън.

„За мен е несериозно Диксън да говори първо пред медиите, не се прави така. Единственото, което съм искал, е Левски да бъде максимално защитен като институция. В медиите може да се коментира, когато всичко е завършено. Аз го приех повече като извиване на ръцете. Може би, за да подпиша друг тип договор“, каза Сираков.

Той обяви, че се водят разговори с „Палмс Бет“ за разширяване на партньорството между сините и букмейкъра. Сираков каза, че преди две седмици е предложил на букмейкъра да вземе част от акциите. Изпълнителният директор на компанията Лъчезар Петров обаче каза, че „Палмс Бет“ не иска акции от клуба.

„На база на разговорите от днес още в понеделник ще повикам братя Цоневи и Краев, за да им бъдат продължени договорите. Надявам се, че този период ще бъде зад гърба ни и ще излезем от този водовъртеж, в който беше вкаран клубът в последните години“, добави Наско Сираков.

- реклама -