Наско Сираков, Левски
сн. БГНЕС

Сираков: Който има разногласия с мен, си тръгва

Наско Сираков отправи ултиматум към останалите ръководители в Левски. „Който има разногласия с мен, си тръгва!“, обяви мажоритарният собственик на клуба в специално интервю пред bTV. Както е известно той е в конфликт с изпълнителния директор Ивайло Ивков.

В Бургас Сираков откри информационна кампания по повод увеличаването на капитала на клуба. Утре обиколката му продължава в Сливен. В следващте дни той ще е Стара Загора и Пазарджик.

„Супер доволен съм. Мисля, че всички левскари, които бяха тук, също са доволни. Бъдещето на клуба е все още трудно и тежко, но има достатъчно светлинка в тунела. Ще се справя, но не сам, а с помощта на абсолютно всички левскари. Който има разногласия с мен, си тръгва или ще започне да гледа в моята посока! Това е единственото, няма как. Мъри Стоилов, според мен, е на страната на Левски“, каза Сираков.

Той обяви, че сините ще организират втора кампания с акции през есента. Общото събрание на акционерите е на 6 април. Именно на него ще се гласува увеличаването на капитала на Левски с емитиране на нови акции на стойност 15 млн. лв.

По-рано днес Левски съобщи, че целевите дарения от феновете за задълженията на клуба към НАП са стигнали до 239 423 лв. Тази сума ще стигне за два месеца покриване на задължения.

- реклама -