Наско Сираков
Снимка: кадър Левски ТВ

Сираков: Няма да има промяна с новия изпълком на БФС

Само два дни, след като подкрепи Боби Михайлов за шеф на БФС, Наско Сираков обяви, че с новия изпълком не вижда шанс за промяна. Собственикът на Левски говори при представянето на новия управителен съвет на клуба.

„Промяна във футбола трябва да има и да я направи Боби Михайлов. Но с този изпълком, който беше избран, вече не вярвам, че това ще стане. Заставам решението си да подкрепя Михайлов, казах моите мотиви. Не съм съгласен с много неща, особено с избрания изпълком. Пак ще го подкрепя, ние сме прекалено близки приятели. Надявам се и вярвам, че той ще намери в себе си да промени нещата в българския футбол. Сега не са минали и 48 часа от конгреса, нека да му дадем време“, обясни Сираков.

Иначе в новия управителен съвет влиза адвокат Иво Ивков, който става изпълнителен директор. Другите двама са бившият играч и директор на сините Даниел Боримиров, както и Радослав Разпопов. Разпопов е представител на генералния спонсор „Палмс бет“.

„Идеята на този УС е намиране на пари. Всеки един член терябва да мисли как да участва в подобряването на финансовото състояние на клуба. Това не е пълният състав на УС. Надяваме се до месец и половина той да бъде допълнен. Не знам Даниел какво не е работил в Левски. Може да се каже, че завръщането му ще обедини почти всичко, което е вършил преди. Ние си представяме Боримиров като лицето на клуба“, добави Сираков.

- реклама -