Наско Сираков, Тити Папазов, акции, Левски

Сираков: Няма бивш собственик на Левски в преговорите

„Нито един бивш собственик на Левски не е замесен в сегашните преговори, не е посредник в сделката и не е информиран по темата”. Това заяви собственикът на сините Наско Сираков пред dsport относно появилите се информации, че бивш собственик участва в прехвърлянето на акциите на клуба.

В понеделник Сираков обяви, че Левски ще има нов собственик. Той каза, че това е английски бизнесмен, базиран в Ню Йорк. Според него той ще инвестира 100-150 милиона евро, за да построи нов стадион и да върне тима в челните места на класирането. Сираков уточни, че сделката трябва да бъде финализирана до 10-12 дни. Ден по-късно миноритарният акционер – тръст „Синя България“ – обяви, че не знае подробности.

Засега името на бъдещия главен акционер в Левски остава неизвестно. Очаква се обаче развитие до края на следващата седмица.

Левски обяви още един партньор

Сините обявиха още един от новите си партньори – EasyPay. Това се случи с новина на официалния сайт на клуба. Привържениците ще могат да заявяват или подновяват членството си към клуба в каса на EasyPay. Там те ще получат безплатно новата платежна карта Левски, а съответните брандирани подаръци към категорията на членството ще могат да се вземат в най-близкия до касата офис на Speedy.

- реклама -