Наско Сираков
Снимка: facebook.com/levskiofficial

Сираков: Мъри си играе с цифрите, както аз с внучките

Наско Сираков даде пред БНТ кратък отговор на изявленията от вчера на Станимир Стоилов. Мъри напусна треньорския пост на Левски след успеха над Локомотив София. После Стоилов каза, че не е съгласен с начина на управление на сините.

„Левски не изглежда като разграден двор. Случи се този изключително голям проблем с Мъри. По-тежка нощ не съм имал. Съжалявам за решението му. Финансово за миналата година клубът е 1 млн. на загуба. Но Мъри каза нестина. Играе си с цифрите, както аз с внучките. За лиценза нямаме притеснение.  Казах на Стоилов още преди два месеца, че Иво Ивков е приключил за мен от човешка гледна точка. Казах му, че няма да бъде изпълнителен директор. Мое решение, е че не съм го уволнил по-рано. И пак в името на клуба. Той има неуважително поведение към мен и спонсора. Некомуникативна личност, която отблъсква много хора. Гледаме в различна посока. Излъга, че е бил поканен в НАП, което не отговаря на истината“, каза Наско Сираков пред БНТ.

„Ще искам пълен одит в клуба, на всички договори, които са подписани в последните 6 месеца. Имам съмнения – да са подписани неща, които да са в ущърб на клуба. Ивков може да е шеф на правния отдел в клуба и нищо повече. Нямаме вариант за треньор. Със Станислав Генчев не сме говорили“, каза още той.
„В мое лице генералният снонсор има приятел. На тези хора всички левскари трябва да са им благодарни. Нямаше да има Мъри Стоилов, нито купа и отбор. Няма нещо, което Мъри да е искал и да не е било изпълнено. Няма такова нещо. Левски е „най-белият“ клуб в България. Всяка стотинка минава по банков път. Всеки лев се знае къде отива“, завърши Сираков.
- реклама -