Берлускони

Силвио Берлускони на 80 – сгоден, богат и все още щур

Бившият италиански премиер Силвио Берлускони стана на 80 години днес. Лидерът на „Форца Италия“ получи хиляди честитки за рождения си ден, в това число и от Владимир Путин, с който са добри приятели.

Всички обичат Берлускони

Italy municipal electionsВъпреки спорното му политическо минало, обвиненията в корупция, данъчни измами и злоупотреби с държавна власт, Берлускони остави трайна следа и дълбока симпатия на световната политическа сцена.

Само си спомнете когато преди няколко години на важна лидерска среща измери с възхищение с ръце обиколката на раменете на Бойко Борисов. Или когато изненада отзад полицайка, която глобяваше шофьор. Вижте някой от най-забавните случки с бившия премиер на Италия във видеото:

Берлускони е известен любовник сред италианските жени, милиардер, медиен магнат, певец, политик, шоумен.

От няколко години е сгоден за 50 години по-младата Мис Неапол Франческа Паскале. Признава обаче, че любимата му любовница винаги ще си остане политика, която той нарича „една неблагодарница“.

Italy municipal elections

За съжаление последната година не бе добра за италианския политик в здравословен план.

В началото на лятото Берлускони получи сърдечен удар, която бе последвана от кардиологична операция за смяна на байса. Възстановяването бе тежко и продължително. На снимките от изписването от болницата, бившия премиер на Италия не изглеждаше в много добра форма.
Затова му желаем крепко здраве и честит рожден ден!
- реклама -