водни струи

Физическа сила, водни струи и оръжие срещу мигрантите поискаха патриотите (ВИДЕО)

Твърда защита на българските граници срещу мигрантите с използване на физическа сила, водни струи и дори огнестрелно оръжие – за това настояват от Патриотичния фронт и „Атака“. Обеднените патриоти внесоха в парламента искане за радикални мерки срещу бежанския поток.

Преминаването на мигранти да става само на граничните пунктове, поиска председателят на групата на ПФ Валери Симеонов. За тези, които не се съобразяват с новите правила, да се прилагат драстични мерки, настоя Симеонов.

„Това е поредната задача, която поставяме към правителството на България… Оградата по границата засега върви доста успешно, благодарение на нашите обединени усилия, както и на подкрепата на останалите парламентарно представени сили, които проявиха национална отговорност при подкрепата на изграждането и финансирането на защитното оградно съоръжение“.

От Патриотичния фронт предлагат у нас да не се изграждат повече центрове за настаняване на мигранти, а всички лагери за бежанци от отворен тип да бъдат превърнати в лагери от затворен тип.

Обединените патриоти предлагат България да сключи спешни споразумения за реадмисия не само с Афганистан, но и с Ирак, Пакистан и страните от Северна Африка.

Още вижте във видеото:

- реклама -