Сидеров коалиция ВМРО избори управление

Сидеров подозира, че ГЕРБ нямат интерес от стабилност на Патриотичната коалиция

ГЕРБ като че ли имат полза от това да не сме единни. Това е само усещане, нямам доказателства

Тези подозрения сподели в парламента председателят на ПГ на „Обединени патриоти“ и лидер на „Атака“ Волен Сидеров.

„Ако патриотите сме със слаб резултат, ГЕРБ може да има преразпределение с един депутат. Аритметиката е такава. Като че ли медиите са насочвани да се занимават с темата ще има ли Коалиционен съвет на патриотите, дали ще се явим заедно на евро изборите. Сигурен съм, че хората не лягат и не стават с този въпрос“, посочи Волен Сидеров.

„Цветан Цветанов, който за мен е голям политик, ще остане в учебниците по история и политология. Той така подрежда нещата винаги, гласовете на патриотите не са фатални вече. Ако трябват гласове, те си взимат от ВОЛЯ, от ДПС и гласуват. ГЕРБ са си подредили мнозинството с или без патриоти“, обясни още лидера на „Атака“.

Скрит коз за евроизборите

„Колкото до евроизборите, аз още преди няколко месеца казах, че съм готов на всякакви варианти. Ние сме се доказали и пак можем да се докажем. Ако няма обединение на патриоти, кой както може ще участва“, смята Сидеров.

На твърдението, че ако не се обедини с останалите патриотични формации, „Атака“ няма да вкара свой представител в европарламента, Сидеров отговори: „Може да имам скрит коз“.

- реклама -