Ще бъде слънчево с максимални температури между 2 и 7 градуса

Ще бъде слънчево. Ще духа слаб северозападен, в Източна България до умерен северен вятър. Максималните температури ще бъдат между 2° и 7°, в София около 3°.Атмосферното налягане ще бъде по-високо от средното за месеца и през деня ще се задържи почти без промяна.

Над Черноморието ще бъде предимно слънчево. Ще духа умерен северен вятър. Максимални температури на въздуха 2°-5°, температурата на морската вода е 7-8°. Вълнението на морето ще бъде 3-4 бала.

Над планините също ще бъде слънчево. Ще духа умерен и силен север-североизточен вятър. Максималната температура на височина 1200 метра ще бъде минус 1°, на 2000 метра – около минус 7°.

През следващите три дни ще се задържи сухо, ще бъде и предимно слънчево, в четвъртък – с разкъсана висока облачност. В нощните часове ще е почти тихо, през деня – със слаб запад-северозападен вятър. В четвъртък минималните температури ще бъдат между минус 7° и минус 2°, през следващите два дни ще се повишат. Дневните също ще се повишат. Вечерта в събота от североизток ще започне да прониква студен въздух. Облачността временно ще се увеличи.

- реклама -