Шокиращо видео показва как „Хамас“ се гаври с израелски заложнички

Семействата на израелски заложнички, държани от Хамас, разпространиха шокиращо видео. То показва бруталността на терористите към момичета, които те държат като пленници. „Това е реалността, от която страдат“, се казва в описанието на видеото. В него се виждат пет момичета, заплашвани с оръжие от Хамас.

Както съобщава Jerusalem Post, видеото е записано на 7 октомври 2023 г.. По време на ареста във военната база Нахал Оз в южната част на Израел. Всички видеоклипове са много шокиращи, а две момичета са с кръв по лицата и дрехите си.

„Нашите братя бяха убити заради вас, сега ние ще отмъстим“, казват терористите на заловените момичета. „Това са момичета, които могат да забременеят „, се чува гласът на втори терорист. Твърди се, че това видео е записано от камери, носени от терористи през деня, когато атакуваха границата с Газа.

За предполагаемите изнасилвания на заловените момичета говори и бащата на трагично починалата Шани Люк. Той каза, че „много млади жени са …били изнасилени“. „На 7 октомври терористите дойдоха с камери по тялото си и записваха всичко, предаваха го на живо. Да, изнасилиха много жени, много момичета, на 12 години, на 5 години, бременни жени… Това е лудост. Всичко беше записано, “, каза Нисим Люк след съобщението, че тялото на дъщеря му е намерено. Дъщеря му беше отвлечена от Хамас на 7 октомври по време на нахлуването в Израел, а тялото й беше открито на 17 май, съобщава още Times of Israel.

- реклама -