Шокиращи подробности за убийството във Видинско: Децата са пребили до смърт мъжа заради шише ракия

Шокиращи подробности за убийството във Видинско: Децата са пребили до смърт мъжа заради шише ракия. Четвъртото – 10-годишно момче, е под полицейска закрила.

Прокуратурата ще поиска постоянно задържане на трите непълнолетни лица, заподозрени за убийството във видинското село Гъмзово.

Конкретният повод за посегателството срещу жертвата е възникнал скандал за продаден алкохол на трите лица. Убийството е извършено по особено жесток начин, съобщиха на брифинг от полицията и прокуратурата.

„За извършеното тежко престъпление са установени и задържани 3 лица. Повдигнати са обвинения за извършено убийство. Днес ще бъде внесено искане за мярка „задържане под стража“, която да бъде разгледана от Окръжния съд във Видин. Лицата са непълнолетни. Причина за престъплението е злоупотреба и употреба на алкохол“, заяви Владислав Влашев – говорител на прокуратурата във Видин, цитиран от БГНЕС.

Четвъртото – 10-годишно момче, е под полицейска закрила. Тялото на 59-годишния мъж беше открито в безжизнено състояние в двора на къщата му. Младежите са известни на полицията. Били са уличавани в дребни кражби до сега. Хората в селото са потресени от случилото се.

„Според разследващите органи, причината е била шише ракия, което те са закупили от убития и не са я харесали. Причината е била, че не е била хубава, върнали са я, човекът им върнал парите“, разкри още шокиращи подробности за убийството кметът на село Гъмзово Венизел Флоров по NOVA.

„Според разследващите органи той е бит, ритан с твърд предмет с чупена долна и горна челюст, череп, разкъсани устни“, разказва кметът на селото за щетите след побоя, нанесен на Борислав Бориславов.

- реклама -