катастрофа, Бяла Слатина-Борован, загинал, ранен жена, катастрофа, Млекарево, Новоселец АМ "Марица" Търговище, шофьор, неправоспособен, алкохол, карантина Маказакатастрофа, Плевен-Бяла, загинал, ранени

Шофьорка удари три коли в Пловдив, бременна жена е в болница

36-годишна жена не успя да спре и се блъсна в други три коли, изчакващи на червен светофар. Инцидентът е станал в пловдивския квартал „Кючук Париж” малко преди Бетонния мост, предаде Dariknews.bg.

По първоначални данни от полицията шофьорката е била зад волана на лек автомобил с пловдивска регистрация. До нея пътувала бременната й приятелка. Заради несъобразена скорост водачката не успяла да спре и се опитала да мине между спрелите на кръстовището коли.

Така нейният автомобил се ударил първо в спрял бус с пловдивска регистрация, управляван от 48-годишен шофьор, а след това в старозагорска кола с 22-годишен водач. Накрая шофьорката ударила и спрелия пред нея автомобил с пернишка регистрация. В него пътували френски гражданин и 28-годишна бременна жена.

На място са били изпратени полицейски и спешен екип. 28-годишната бременна е откарана в болница за прегледи, а другата бременна е отказала медицинска помощ, като заявила, че е добре.

- реклама -