Шиниъд О’Конър с разтърсващо видео – певицата отчаяно търси помощ

Шиниъд О’Конър пусна в своя Фейсбук профил драматичен 12-минутен клип, в който признава, че иска да отнеме живота си.
О’Конър споделя, че всеки ден се бори, за да остане жива и се мести от мотел в мотел. Кадрите са заснети в поредния крайпътен мотел в Ню Джърси. Край нея няма нито един близък човек и контактува единствено с психиатъра си.
“Останала съм сама и в моя живот няма абсолютно никой, освен моя лекар, психиатър. Той е най-добрият човек на земята, казва ми, че съм неговият герой и това е като че ли единственото нещо, което ме държи жива в този момент…. и това е много покъртително“, заявява плачейки изпълнителката на световноизвестния хит “Nothing Compares to you“.
“Искам всеки да знае какво представлява това състояние, в което се намирам, затова правя това видео“, споделя О’Конър.

“Психичното заболяване е подобно на кошмара свързан с наркотиците, при него няма никакво значение кой си и какво си постигнал, връхлита те изневиделица и оставя клеймо върху теб“. “И внезапно всички хора, за които се предполага, че би трябвало да те обичат и да се грижат за теб, всъщност започват да се отнасят зле и да не им пука“.

Тежките кадри предизвикаха силна тревога сред многобройните фенове на певицата. Те й написаха топли окуражителни думи.

Неотдавна Шиниъд попадна в болница заради камъни в бъбреците. На видеоклипа може да се види болничната лента на нейната ръка. В първите години на това хилядолетие О’Конър беше диагностицирана с биполярно разстройство на личността.

- реклама -