хороскоп

Шестте най-богати двойки според зодиака

Астролозите определиха 6 двойки с най-висок потенциал за натрупване на семейно богатство. Според експертите парите идват като резултат от сложни взаимоотношения между съпрузите

Смята се, чесъчетанието на зодиакалните знаци дава предимство дори и на двойките, които имат негативно отношение към света. Ето кои са щастливците:

Овен и Везни

Те напълно се допълват един друг и лесно се справят с проблемите. В моменти на кризи не униват, затова и късметът е с тях. И слава Богу, защото никой от двата зодиакални знака не обича да прави икономии на парите. Предпочитат да работят здраво, а не да се стискат пред заплата. Генератор на идеите за печалба са Везните, а Овенът е изпълнител и в същото време е гарант за устойчивост. В този брак освен всичко друго има и творчески потенциал, грижа към другия, вярност, мотивация и амбиция.

Водолей и Стрелец

Още една двойка от типа Въздух – Огън. Стрелците и сами могат без проблеми да забогатеят и да намерят успешната формула. Водолеите също са предразположени към богатство. Но заедно те се оказват по-продуктивни от всички останали. Финансовият успех буквално на всяка крачка ги преследва. Съпрузите могат да създадат бизнес от нищото, да открият нови ниши и да превърнат идеята си в машина за правене на пари. В критични ситуации Водолеите запазват спокойствие, а Стрелците подтикват реализирането на идеите. Когато всичко върви по ноти, Стрелците предпочитат да водят преговори.

Лъв и Дева

Девата е внимателна и склонна към икономии. Държи всичко под контрол. Лъвът я вдъхновява и я подтиква да наруши принципите си и да излезе от зоната на комфорта. Тогава Девата е способна да открие нови хоризонти за печелене на пари, а с помощта на Лъва всяка идея добива кристална визия. Това определено е успешна двойка, но е трудно да бъде причислена към най-богатите, макар че в определени условия и това може да се случи. Но само ако Лъвът и Девата си помагат един на друг да се избавят от недостатъците.

Телец и Риби

Тази двойка притежава най-големия творчески потенциал в сравнение с всички останали. Телците притежават умението да водят преговори и да планират нови начинания. Те са много предпазливи, проницателни и дори са хитри, нещо, което липсва у Рибите. Затова на Рибите им е нужен такъв партньор, който да контролира емоциите им и да ги направлява в правилната посока. Но за целта Рибите трябва да проявяват покорност, да приемат съветите и да ги изпълняват. Ако се доверят напълно на половинките си, нещата ще се получат.

Близнаци и Рак

Това са много вдъхновени хора. Раците черпят вдъхновение от влюбчивите Близнаци. Ако нямат подходящ партньор, Близнаците ще се разпиляват, а енергията им ще отиде на вятъра. Раците успяват да хванат енергията и да я насочат в правилната посока. В бизнеса им върви заради силната духовна връзка между тях. Основната работа я вършат Раците, а Близнаците просто подхвърлят идеите и повече не се бъркат на половинките си.

Козирог и Скорпион

Това е най-добрият съюз на мъдростта и интуицията, трудолюбието и хитростта, скромността и амбицията. Козирозите са предприемчиви и целеустремени. Скорпионите са талантливи и имат невероятен късмет. В повечето случаи те не работят заедно, а паралелно един до друг, като си помагат при преодоляването на проблемите. Заедно те успяват да поставят на мястото недоброжелателите. Взаимното уважение при тях се появява още при самото запознаване, а в отношенията им цари спокойствие. В такова семейство по-скоро има два бизнеса, а не един.

- реклама -