тенис корта

Шарапова заменя тенис корта с Харвард

Мария Шарапова заменя тенис корта с Харвард. Това става ясно от профила в „Туитър“ на руската тенесистка. Там тя е публикувала своя снимка пред входа на прочутото учебно заведение, а отдолу е написала „Не знам как се случи, но здравей, Харвард! Нямам търпение да пристъпя към програмата!“

Маша ще учи в „Харвард Бизнес Скуул„. Университетът е най-старият в САЩ. През май той за шести пореден път беше на първо място в класацията с най-влиятелните и престижни ВУЗ-ове в света на британския вестник „Times“.

тенис корта

Неотдавна на Маша й се наложи да се раздели с тениса, след като Международната федерация по тенис спря състезателните й права за 2 години. Поводът за санкцията на 29 годишната спортистка бе допинг скандал- в нейна проба от Откритото първенство на Австралия бе открит мелдоний. В впоследствие Шарапова призна, че е продължила да взима препарата, след като той е бил вкаран в забранения списък на Световната антидопингова агенция. Така Шарапова ще пропусне Олимпийските игри през август в Рио де Жанейро.

Шарапова обжалва наказанието си

- реклама -