Стоун

Шарън Стоун на среща с българския консул в Лос Анджелис

Холивудската звезда Шарън Стоун се срещна с генералния консул на България в Лос Анжелис Веселин Вълчев.

Срещата се е състояла по инициатива на Стоун като част от нейната кауза за световен мир. Основната идея на актрисата е, че мирът по света може и трябва да генерира повече „печалба“ от войната. Това заяви специално за Flashnews генералния консул на България в Лос Анжелис Веселин Вълчев.

stoun-4

По време на срещата двамата са разговаряли и за бежанците

Шарън Стоун и Веселин Вълчев са се обединили около мнението, че проблемът трябва да се реши като се борим срещу причините, които го създават.

Звездата от „Първичен инстинкт“ е споделила, че не е идвала в България, но с удоволствие би приела покана да посети нашата страна. В региона е била само в Румъния.

stoun-3

Българско розово масло за Шарън Стоун

Консулът е подарил на актрисата сувенирен комплект с есенция с българско розово масло. Стоун веднага отворила подаръка и оценила високо неговите качества.

 

Веселин Вълчев и Шерън Стоун са разговаряли в рамките на поредица от срещи, които ръководителите на мисиите от държавите членки на ЕС правят с политици, журналисти, конгресмени, губернатори и видни личности.

stoun-2

Освен с филмовата си кариера, 58-годишната кинолегенда е известна с участието си в редица благотворителни инициативи. Сред тях са построяването на училища в Африка, събиране на средства за пострадали от бедствия, войни, за болни от СПИН и още много благородни каузи.

- реклама -