Шарън Стоун

Шарън Стоун разкри рецептата за перфектната си фигура на 60-ия си рожден ден (ГАЛЕРИЯ)

Актрисата Шарън Стоун сподели тайната, на която дължи перфектно изваяното си тяло навръх 60-ия си рожден ден.

В интервю за „Ню Йорк Таймс“ красавицата разкри, че красивите й форми се дължат предимно на редовното й движение и особено – тренировките й по пилатес.

„Тренирам често пилатес, имам си и машина у дома. Понякога ходя и до фитнеса, където си правя кръгова тренировка в зависимост от настроението ми. А понякога просто си пускам музика и танцувам, докато не припадна. Определено обаче не съм човек, който ще тича на пътеката, зяпайки към някоя стена“, каза актрисата от „Първичен инстинкт“.

Тонизираното тяло на Стоун е резултат и от режима й на хранене. Пред изданието тя споделя, че не се ограничава с нищо, но все пак избягва консумацията на преработени храни, кофеин и алкохол, както и глутен, тъй като страда от цьолиакия.

„Не ям никаква преработена храна и не пия кофеинови напитки. Рядко пия и алкохол или газирано. Но пък затова ям месо и черен шоколад. Когато ми харесва, добавям захар в чая си. Ям като обикновен човек – когато съм гладна“.

Шарън СтоунВсе пак актрисата настоява, че това, което я прави толкова зашеметяваща на екран, не е изящната й фигура, а „красотата вътре в нея“.

„За мен истината е в истинската вътрешна красота. Необходимо е да следваш определена философия или начин на живот, или вяра, които да ти помагат да намираш баланса в себе си. За мен това е будизмът – това е нещо, което те връща отново в центъра. Това е и ключът към вечната младост и красота – вътрешното усещане за форма и елегантност“, допълва Стоун.

Шарън Стоун е актрисата с най-висок коефициент на интелигентност в Холивуд – 154. Още като тийнейджър завършва гимназия по ускорена програма, за да бъде приета по-рано в щатския университет в Пенсилвания. Дипломира се със специалност „Изящни изкуства и творческо писане“.

Стоун е родена на 10 март 1958 г. в Мийдвил, Пенсилвания.
- реклама -