Шанел

Шанел представи последната си колекция по време на парижкото Прет-а-порте – ГАЛЕРИЯ

Следващата година ще носим бейзболни шапки в комбинация с перли и никой няма право да се противопоставя на тази тенденция. Защото тя ни се спуска не от кой да е, а от абсолютния диктатор в световната мода Карл Лагерфелд.

Този следобед в Париж бе представена последната колекция ежедневно облекло на дизайнера за модна къща Шанел. Дрехите са предназначени за следващия пролетно-есенен сезон.

Не може да се отрече, че Лагерфелд умело е успял да съчетае традиционния стил на Шанел със добиващия все по-голям популярност спортно-лежерен тренд.

Акцентът на колекцията – бейзболните шапки изобилстват от цветове, декорации и орнаменти. Козирките ще се носят в комбинация освен с перли, но и с всякакви обемни бижута.

Лагерфелд отново не изневерява на типичните за Шанел цветове – вечната комбинация черно и бяло, както и пастелното розово.

Ревю в сървърна станция

Дефилето на френската марка бе най-очакваното на паржикото прет-а-порте, което завършва утре. Специално за ревюто пристигнаха световни звезди като Ъшър, Лили Роуз Деп, дъщерята на Кърт Кобейн – Франсис и майка й Кортни Лав.

Колекцията бе представена сред декор, наподобяващ станция за компютърни сървъри – Лагерфелд винаги избира нетипични декори за своите ревюта.

Разгледайте колекцията на германския моден ас за Шанел в галерията:

 

- реклама -