кучета сърф

Шампионат по сърфиране на кучета се провежда в САЩ- СНИМКИ

Световноизвестното премиерно събитие на веригата за сърфиране на кучета се провежда ежегодно в края на септември в Surf City USA. Събитието обединява общността, сърфистите, любителите на кучета, семействата и домашните любимци за един ден на забавление и „набиране“ на средства в една от най-девствените плажове на Южна Калифорния – Huntington Dog Beach!

Собствениците на кучета, които идват от Флорида, Австралия и Бразилия, ще опаковат малките си и ще ги доведат на слънчевия Хънтингтън Бийч, за да участват в Surf City Surf Dog. Състезателите на сърф за кучета имат дванадесет минути, за да хванат вълната и да бъдат съдени от местни знаменитости и сърф съдии. Критериите са:   ниво на доверие, продължителност на сърфирането и обща способност  на кучето да се вози на вълната.

Това уникално  спортно събитие включва не само световноизвестното състезание за сърфиране на кучета, но и семейни дейности, включително домашни осиновявания на любимци, кучешки зони за игра. Събитието подкрепя благотворителни организации като Френската булдогска спасителна мрежа, Westie Rescue от окръг Ориндж, спасяването на Златния ретривър, Лайките на любовта, OCSPCA и Huntington Dog Beach.

- реклама -