Серина Уилямс

Серина Уилямс се изпусна какъв ще бъде пола на бебето на Меган и Хари

Вероятно принц Хари и Меган Маркъл ще имат момиче. Херцозите на Съсекс пазят в тайна пола на бебето, но все ще се намери някой да се изпусне.

В случая това направи тенис звездата Серина Уилямс, която е близка приятелка с Меган. По време на свое телевизионно участие тя надълго дискутира бременността на херцогинята й съветите, които й е дала като майка.

И докато си говорехме, тя каза, моето дете ще прави това и това. И аз й отговорих, не тя няма да го прави….„, изпусна се тенисистката.

Феновете на кралското семейство моментално заподозряха, че думите й са ясно доказателство, че следващото Уиндзорско бебе ще е момиче. Други конспиративно настроени британци пък смятат, че Серина може просто да се опитва да ги заблуди, използвайки „тя“ за очакваното новородено.

Те напомнят, че по време на бебешкото парти на Меган, повечето гости са пристигали с подаръци, опаковани в син цвят.

Междувременно херцозите обявиха, че започват кампания „#БебеСъсекс“ и призоваха своите милиони последователи в социалните мрежи да не изпращат подаръци за бъдещия им наследник. Вместо това да дарят средствата на благотворителни организации, подпомагащи деца и семейства в нужда.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

Публикация, споделена от The Duke and Duchess of Sussex (@harry_meghan_daily) на

Меган и Хари публикуваха списък с организации, които подкрепят, и които имат нужда от средства и дарения за работата си с хора в нужда. Отговорът не закъсня – няколко благотворителни дружества обявиха, че след като Хари и Меган са ги споменали в поста си в социалната мрежа, са били засипани с помощи.

- реклама -