Селин Дион анулира пореден концерт заради здравословното си състояние

Селин Дион имаше само една идея в главата: да празнува 50-годишния си юбилей на сцената. Но това няма да стане.

Вече няколко месеца канадската певица периодично анулира част от концертите си заради здравословни причини. Феновете смятаха, че вече всичко е приключило и че звездата се е възстановила. Но за жалост екипът на Селин съобщи, че тя няма да може да изнесе концерти през март и април. „С голямо съжаление съобщаваме ви, че спектаклите на Селин предвидени между 27 март и 18 април се анулират“, се казва в съобщението. В страницата на Фейсбук екипът обяснява още: „Повече от година Селин страда от разстройство на средното ухо, известно като „Eustachian Patulous Trunk“, което нарушава слуха и прави пеенето изключително трудно.

До сега Селин успяваше да облекчи симптомите благодарение на терапии и лечение с капки. Но през последните седмици тези терапии вече не са ефикасни и Селин е принудена де се подложи на хирургическа операция“.

Селин е силно разстроена и не закъсня да се извини на страницата си на Фейсбук. Тя се надява, че феновете й ще и простят. „Напоследък нямам късмет… пише тя. Толкова силно желаех да се върна на сцената, но ето че отново съм болна. Извинявам се на всички, които са планирали пътуване до Лас Вегас, за да присъстват на шоуто. Знам колко всичко това е разочароващо. Много съжалявам“, пише Селин.

- реклама -