Джъстин Бийбър
сн. TMZ

Селена Гомез отново с Джъстин Бийбър след раздялата с The Weeknd?

Феновете на тийн идолите Селена Гомез и Джъстин Бийбър са настръхнали след поредна порция снимки на бившите гаджета. След като преди 2 дни стана ясно, че певицата се е разделила с The Weeknd, с който изживя бурен 10-месечен романс, Селена почти не се е отделила от Джъстин.

Първо двамата бяха снимани да закусват в ресторант в Ел Ей, след което Джъстин отиде на гости в къщата на бившата си приятелка. Той бе сниман да излиза от там на следващата сутрин, облечен в същите дрехи, с които влязъл предния ден.

Няколко часа по-късно Селена Гомез бе снимана да се гушка в тийн звездата в наетия от него дом.

Събраха са се отново бившите гаджета?

сн. Daily Mail

За сега няма потвърждение на тази информация, а феновете на двете звезди вярват, че по-скоро двамата се опитват да изградят отново приятелските си взаимоотношения. Селена имаше изключително тежка година от здравословна гледна точка – първо тя бе в клиника за лекуване на депресията, след което се разбра, че е претърпяла трансплантация на бъбрек.

Певицата изглеждаше щастлива и влюбена с The Weeknd, но според нейни приятели двамата се разделили заради натоварените си графици. Изпълнителят на „Starboy“ е на турне, а ангажиментите на Селена Гомез не позволявали да го последва.

В същото време се появиха информации, че семейството на певицата е разтревожено от възобновяването на отношенията й с Джъстин Бийбър, когото не харесвали.

- реклама -