Сексуални подвизи предстоят през 2020 г., но само за някои зодии

2020 година ще бъде революционна в сексуален аспект, но само за представителите на някои зодии. Едни ще сменят интимните си партньори в търсене на най-доброто за себе си, други могат да бъдат само с едни партньор, но изживяванията да бъдат всеки път различни и …горещи.

Телец

На вас само една връзка не ви е достатъчна. Докато търсите специалния за вас човек най-вероятно ще поддържате две връзки едновременно. Едната ще е с по-възрастен човек – образован, който ще ви даде стабилност. Другият ви партньор ще задоволява сексуалните ви желания, връзката ви с него ще бъде основно платонична, но достатъчно задоволителна. Ще изживеете нови сексуални върхове, за които само ще съжалявате, че не сте изпитали досега с други ваши партньори.

Близнаци

През тази година ще забавите темповете на отношенията си с хора от противоположния пол. Ще ви привличат образовани хора, които имат по-високо социално и финансово положение от вашето. Може да започвате връзки само за секс, но това също няма да е решение на търсенето ви в отношенията с противоположния пол. Може да излизате с някого само от финансов интерес, ще удовлетворявате сексуалните си и финансови потребности, но това няма да ви удовлетворява на емоционално ниво.

Везни

Тази година сами ще изненадате себе си от броя на сексуалните си партньори. Ваша запазена марка ще бъдат бързите и страстни връзки. Ще откриете що е то любов от пръв поглед, но и ще разберете, че тя не трае дълго. Ще ви привличат атрактивни, красиви хора с внушителна физика, авантюристи, независими… Тези връзки обикновено не продължават дълго. Няколко такива ще имате през годината.

Скорпион

Ако сте необвързан представител на зодията тази година при вас ще се редуват връзка след връзка. Предстоят ви много авантюри, ще съблазнявате и ще бъдете съблазнявани. Ще се радвате да много нови преживявания в интимен план. Вълнуващи, но твърде нестабилни ще бъдат тези връзки. Но ще натрупате себепознание, което ще ви помогне да изясните проблеми, които ще отворят врати за нови по-стабилни връзки с противоположния пол.

Козирог

2020-а не е годината за голяма и романтична любов за вас. Но е годината, в която ще разцъфтите и това няма да остане незабелязано от противоположния пол. Ще сте още по-привлекателни и обаятелни. Ще изживеете куп експлозивни връзки, които ще бъдат трудни за поддържане. Ако в партньора виждате само инструмент за задоволяване на сексуалните ви фантазии – ще бъдете твърде студени и остри с него. Рискувате да загубите платоничната си любов ако не поомекнете поне малко.

- реклама -