Памела

Сексимволът Памела Андерсън слага край на кариерата си

Памела Андерсън планира окончателно да се откаже от актьорската си кариера и да напусне Холивуд. Тя отдавна мечтаела да остане извън светлините на прожекторите и славата и да се премести в Европа.

Пищната актриса си търсела дом в Париж или Лондон

World Music Awards 201449-годишната Памела разкри, че в Европа в момента живеят по-голямата част от нейните близки приятели. Освен това тя смята, че в Европа много повече се залага ба „био живота“, отколкото в САЩ.

През последните години сексбогинята отделя все повече внимание на здравословния начин на хранене и на борбата за права на животните. Тя е активистка на много благотворителни кампании, които планира да продължи и след преместването си.

Памела за зелен живот

Актрисата с двамата си синове
Актрисата с двамата си синове

„Уморих се да чакам, кога правителствата ще започнат да предприемат сериозни мерки за предотвратяване на климатичните промени. Искам да убедя колкото е възможно повече хора да преминат към „зелената“, т.е. екологична енергия“, каза Андерсън.

Тя все по-рядко се появява на голям екран или на кориците на лъскавите списания. Все пак през май нейните почитатели ще могат да я видят във филма „Спасители на плажа“, макар и за кратко в епизодична роля.-

- реклама -