сн. facebook

Сексимволът на Турция Джан Яман ядоса ченгетата в Рим

Сексимволът на Турция, придобили световна слава с участието си в сериали Джан Яман, е глобен 400 евро в Рим за неспазване на мерките на италианското правителство за борба с „Ковид-19“.

Освен това иначе изключително симпатичният млад мъж бе скастрен яко от представители на силите за сигурност за неспазване на постигнатите договорки за недопускане на нарушаване на обществения ред. Случаят възмути дори началника на полицията в Италия Франко Габриели, който поиска подробен доклад и набеди актьора, че бил „дискредитирал“ усилията на подчинените му да си изпълняват съвестно задълженията.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Can Yaman (@canyaman)

Актьорът, който се прослави и в Италия чрез сериала „Ранобудна птичка“ или „Птицата на зората“, излъчен по флагмана на телевизиите на фамилията Берлускони – „Канале 5“, е в италианската столица по работа – за снимки на рекламен клип и за срещи с продуцентите и режисьора на бъдещия пиратски сериал-римейк на сапунката от 1976 г. „Сандокон – тигърът на Малайзия“, в който ще играе главната роля. В Рим Джан е бил настанен в баровски хотел в центъра и и според договорката с полицията той е трябвало да поздравява следващите го навсякъде стотици фенове само от балкона на стаята си.

За да не бъде спрян от охраната във фоайето, Яман напуснал хотела през задния вход и изведнъж се появил сред почитателите си за снимки, ръкостискания и прегръдки.

Повече от 15 минути били необходими на полицията да разпръсне феновете на Джан.

Сега за да се върне в родината си, Джан Яман трябва да плати глобата, а служителите на реда очакват официално извинение за предизвиканите им главоболия и за създадената според тях опасна ситуация за разпространение на коронавирусната инфекция сред множество негови почитатели.

- реклама -