ерогенни зони

Секси хороскоп: Кои са ерогенните зони на мъжете според знака в зодиака

Според астрологията всяка зодия има свои ерогенни зони. Можете да бъдете скептични по отношение на това, или просто да приемате и следвате прости препоръки и да наблюдавате реакцията на партньора си. Той определено няма да има нищо против.

През Средновековието астрологията е била използвана и за лечение на болести. Днес това може да ви прозвучи невероятно, но в подкрепа на това ще кажем само, че така наречените астромедици добре са знаели, че всеки знак на зодиака има определени части на тялото, които са най-уязвими. При Овните например слабото място е главата (оттук мигрена, зъбобол, вътреочно или вътречерепно налягане), а при Рибите са краката.

Затова едва ли някой ще остане учуден, че подобно на здравната зодиакална зависимост, по хороскопа могат да бъдат ясно отчетени и най-чувствителните и ерогенни зони на мъжете от всеки знак.

Овен – глава

Овенът е първият знак на зодиака и той започва с главата във всеки смисъл. Ето защо, ако решите да успокоите буйния Овен, просто внимателно погалете главата му и прокарайте внимателно пръстите си зад ухото му. Агресията веднага ще бъде заменена от релаксация и блаженство. А, ако вие самите сте самотен Овен, вместо да отидете за друга секс играчка, инвестирайте в масажор на главата – ще се учудите колко сексуално ще ви подейства това.

Телец – врат

Да, Телецът (като истински бик) обожава нежната ласка по врата. Следователно, ако вашият избраник започне неволно да си търка врата, най-вероятно той е под сладкото въздействие на новото ви червено червило, рокля или нещо друго…

Близнаци – ръце

Този невероятно креативен въздушен знак е свързан с братята близнаци Кастор и Полидей от гръцката митология, така че те се нуждаят от нещо х 2, нещо което да съвпада. Ръцете несъмнено са сдвоена част от тялото. Опитайте се да играете с ръцете му, да ги погалите, задържите или сложите ръката си върху неговата. И ако искате да го укротите, просто му направете масаж на ръцете, като не забравяте всеки пръст отделно. Той определено ще го оцени.

Рак – гърди

Очите са по-високо, Раци! Къде гледате? Емоционалните представители на тази зодия са изключително чувствителни на допир в областта на гърдите. Този воден знак се свързва с женствеността и дома. Меките целувки и леко захапване в областта на гърдите ще го побъркат.

Лъв – сърце и гръбначен стълб

Следващият път, когато се гушкате с любимия си Лъвчо, заиграйте се, като бавно прокарвате пръсти нагоре и надолу по гръбнака му или правете малки кръгови движения с пръсти по гърба му. Като цяло Лъвът се вълнува само от мисълта, че той е центърът на света за своя избраник. Ето защо не е изненадващо, че тяхната ерогенна зона са сърцето и гърба. Чуйте как бие сърцето му и прокарайте пръсти по гърба му. И той ще мърка в екстаз.

Дева – корем или талия

Девите са хора, които обичат татуировките на корема. Тъй като коремът и талията са една от любимите им ерогенни зони. Девите организират зодиакалната система, поради което са свързани с храносмилателната система. Така че след вкусна домашна вечеря, просто нарисувайте въображаеми кръгове по корема му, това ще бъде най-ефективната сексуална любовна игра.

Везни – долната част на гърба и седалището

Везните обичат, когато леко им плескате дупето или ги погалите по кръста. В идеалния случай направете и двете. Откъде идва тази страст? Дупето визуално наподобява две равномерни, балансирани заоблени сфери.

Скорпион – слабините

О, да, само сексът ще помогне тук! Верни на репутацията си, Скорпионите са изключително сексуални натури. И ако вече сте се свързали със Скорпион, значи е време да изучите цялата Кама Сутра. По-добре е да правите това заедно и без предварителна подготовка. Ще му хареса.

Стрелец – ханш

Дори и да лъже, бедрата му не лъжат. Хълбоците са частта от тялото, която постоянно участват в някакво движение, а самият Стрелец е страхотен изследовател. Затова най-лесният начин да го отпуснете – като масажирате бедрата и пищялите му. И той ще бъде твой завинаги. Или поне тази вечер.

Козирог – костна система и колене

Практичният Козирог олицетворява ставите и костите. Въпреки че коленете може да не ви звучат особено секси, вие сте тук, за да експериментирате. За Козирога структурата е от първостепенно значение и той контролира костната система. И тъй като в ежедневието Козирозите обикновено са големи шефове, най-хубавото е да започнете да импровизирате в леглото и накрая да го поставите на колене. Той отдавна мечтае за това.

Водолей – прасци глезени

Водолеят е хуманистичен знак, винаги готов да защити това, в което вярва. Този въздушен знак се свързва с прасците и глезените – частите на тялото, които поддържат катеренето. Затова не забравяйте за тези зони, когато го масажирате. И той няма да те забрави.

Риби – крака

Всички привърженици на фетиша на краката несъмнено са Риби. Последният знак на зодиака събира всички уроци от 11-те знака пред себе си. Като се има предвид това голямо натоварване, Рибите контролират краката, които са котвата на цялото тяло. Поглезете го с масаж на краката в леглото или по-добре в банята. Той определено ще го оцени.

- реклама -