Ще почакаме малко по-дълго Питър Динклидж и компания в новия сезон на Game of Thrones
Ще почакаме малко по-дълго Питър Динклидж и компания в новия сезон на Game of Thrones

Седмият сезон на Game of Thrones ще закъснее

Ето я новината, която никой не иска да чуе и разбере: ще трябва да чакаме по-дълго от обикновено за новия сезон на Game of Thrones. Традиционно началото на хитовия сезон на HBO е през април, но седмият ще почака малко повече.

„Все още нямаме дата за ефир, но тази година май ще закъснеем леко“, казаха Дейвид Бениъф и Дан Вайс в подкаста UFC Unfiltered. „Причината е, че вече Winter is here, така че ни трябва лошо време там, където снимаме. Не ни трябва слънце“, добавиха те.

dany

Последният сезон на Game of Thrones

Седмият сезон на Game of Thrones ще е предпоследният в епичната сага. Освен това се да е само седем епизода, вместо обичайните десет. Последният сезон ще е през 2018-а и той също ще е по-кратък. Спекулациите са за шест епизода, максимум осем (в по-радостния за феновете вариант).

В последния епизод на шестия сезон, както може да се очаква, имаше много кръв, смърт, още кръв и сеч. И още смърт. Единственото изключение бе моментът, в който Сам влезе в библиотеката в цитаделата. Което, естествено, доведе до нов бум на теориите за това какво ще се случи в края, кой дърпа конците и кой ще е последният оцелял.

Game of Thrones привлича рекорден брой зрители по HBO и вече има 26 награди Еми.

 

- реклама -