хороскоп

Седмица с доста трудности и разочарования за някои зодии, но не и за Телците

Последната седмица на най-краткия месец в годината ще се окаже доста успешна, но само за представителите на някои зодии. Това са онези, които ще се осмелят да вземат категорични решения и не се страхуват от смели крачки.

Овен

Още в първите дни на новата седмица ще се наложи да се адаптирате към промени в работата, свързани с нови отговорности. Те са за ваше добро, стига да се отнесете сериозно към новата ситуация. С края на месеца идва периодът, в който Овните ще се събудят от летаргията, в която са изпаднали. Седмицата започва с известни затруднения в работата, но краят ще бъде положителен. Време е да сложите край на изолацията, която не ви се отразява добре. Възможностите за комуникация с хората са много – и много добре знаете как това да бъде безопасно.

Телец

Положителната енергия, която излъчвате ще се върне към вас като бумеранг. След труден период имате нужда от рестарт – сега е моментът да помислите за себе си и за здравето си. Паралелно с това не трябва да пренебрегвате служебните си ангажименти. Не се изкушавайте да търсите нова работа – моментът не е най-подходящият. По пък е идеален за романтика и отдаденост на любимия човек. Не се очакват критични дни през седмицата, така че запазете положителната си енергия до край.

Близнаци

Седмицата се очертава доста натоварена в работата. Това разбира се не трябва да ви плаши, но имайте предвид, че трябва да пазите силите и енергията си в офиса, за да издържите на темпото до края. Това ще се отрази на личния ви живот, който няма да е много активен. Но пък у дома е мястото, където ще срещнете разбиране и ще можете да се „презаредите“.

Рак

Ще имате доста поводи да бъдете изнервени през седмицата, но не приемайте нещата толкова навътре – не всичко понякога зависи само от вас и вашите възможности. Понякога обстоятелствата са непреодолими и няма как всичко да върви по вашия план. Липсва ви разнообразие и положителни емоции в личния живот, което допълнително ви напряга. Затова концентрирайте усилията си натам.   

Лъв

Всичко през тази седмица зависи само и единствено от вас – дали тя ще бъде положителна и накрая ще изпитате лична удовлетвореност – решавате и действате вие и само вие. Имате шанс да разрешите проблеми, които ви мъчат от доста време, малки проблеми в работата не трябва да ви разстройват – ако това обаче е поредната доза неприятни емоции – може би е време да помислите за смяна на работното място.

Дева

Усмихнати и доволни или сърдити и разочаровани – това зависи само и единствено от вас самите. Така сте се вглъбили в себе си, че не виждате какво се случва около вас. Отворете сетивата си за околния свят, за да се върнете в действителността. А там ви чакат и неуредени финансови въпроси, за които е време да помислите. Не бъдете песимисти! Ако позволите – може да ви се случи нещо хубаво, което очаквате от доста време.

Везни

Тази седмица се пазете единствено от собствения си остър език. Предупреждението е основно, за да запазите хармонията у дома. Предстоят ви много и интересни срещи с хора, които ще потърсят вашата подкрепа и съвети – не ги пестете, но бъдете обективни – никой няма полза в момента да чува каквото му се иска, а да се сблъска с истината. В края на седмицата ще имате поводи за положителни мисли, очаквайте и раздвижване в личния живот.

Скорпион

Седмицата се очертава хармонична – ще бъдете в разбирателство със себе си и с околните. Дори има шанс да заровите томахавките с хора, с които отдавна сте „на нож“. Предстоят ви нови запознанства. Седмицата е подходяща да си начертаете планове за бъдещето, но през уикенда успокойте темпото и си починете.

Стрелец

През следващите дни ще доведете до край неща, които от известно време все не успявате да завършите. Това обаче няма да се случи лесно. В работата ви очакват трудности, но ако съумеете да прецените правилно ситуацията – ще се радвате на успехи. Обърнете внимание на близките си, които напоследък пренебрегвате.

Козирог

Работа, работа и пак работа… Това са основните ви мисли и ангажименти, но е време да се завърнете физически психически и у дома. Семейството има нужда от вас, а и вие от него. Внимавайте концентрацията върху работата и възможните проблеми в офиса да не доведат до обостряне на отношенията с вашия партньор.

Водолей

Седмица ще бъде доста напрегната за Водолеите – спънки в работата, възможни конфликти с колеги. Най-добре се концентрирайте върху положителните неща, които се случват около вас. Ако се чувствате в застой – по-добре си вземете почивка и се отдайте на любимите си занимания.

Риби

С добре разработен план за работа и стриктното му спазване – това е вашият шанс да блеснете в работата. Заредени сте с оптимизъм и самоувереност – това отваря много възможности за развитите, от които да се възползвате. Същото важи и за личния ви живот – у дома ще се чувствате невероятно комфортно, обзема ви романтична вълна.

- реклама -