повишение, хороскоп, годишен, 2022

СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП: Нови възможности за едни, стари проблеми – за други

Седмичен хороскоп за 6 -12 декември 2021 г. 

 

Овен
През тази седмица ще проявявате нетърпимост към всякаква несправедливост и ще бъдете готови да воювате за онова, което според вас е правилно. Ако шефът ви или друг човек се опитва да ви наставлява и да ви заповядва, това сериозно ще ви подразни. Ще бъдете доста напористи и с достатъчно енергия ще преследвате целите си. Периодът е подходящ за нови начинания, а също така, ако пожелаете, да поемете по напълно нова посока – но все пак се опитайте да обмисляте малко повече действията си.

През следващите дни у някои от вас може да узрее решението за по-голяма промяна – например, да прекъснете някакви взаимоотношения или да започнете нова работа.

Внимавайте при общуването си с любимия човек, защото са възможни конфликти и разправии. През тази седмица използвайте способността си да водите другите, но не като им заповядвате, а като ги вдъхновявате да действат.

Телец
През тази седмица във всекидневието ви ще намерят място и приятните изживявания, и изнервящите ви моменти, в които трудно ще контролирате случващото се. Периодът е много благоприятен за тези от вас, които имат собствен бизнес или са се посветили на някакво съвместно начинание. Вторник и сряда са чудесни дни за вас, особено що се отнася до важните взаимоотношения – лични и делови.

Възможно е да получите подкрепа от партньора си или той/тя да ви изненада приятно. Използвайте периода, за да станете по-близки с човека до вас, като прекарвате повече време с него и се интересувате от грижите и проблемите му. През тази седмица има риск от конфликти и противоборства на работното ви място.

Не влизайте в битки за власт, обаче ако трябва да споделите мнение, направете го ясно и категорично. Сега е моментът да се сложи край на клюките и интригите, така че колкото по-открити и прозрачни са намеренията ви, толкова по-добре ще бъде за вас.

Близнаци
През тази седмица има шанс да постигнете успехи, ако преодолеете склонността си да се колебаете. Не мислете чак толкова много дали едно нещо е или не е правилно, защото накрая може да не свършите нищо. Слушайте вътрешния си глас и ако той ви казва, че дадено начинание ви е на сърце и би ви донесло удовлетворение, насочете енергията си в тази посока и действайте.

Нека грижата за себе си и за здравето бъде ваш приоритет – много от вас в момента са натоварени с повече ангажименти и, ако не се грижите достатъчно за себе си, може да се преуморите. Периодът е изключително благоприятен за бизнеспреговори, за сключване на договори и за дискусии.

Що се отнася до личните взаимоотношения, през тази седмица ще трябва да си изясните до каква степен сте готови да се ангажирате с един човек – в личен или в служебен план. От четвъртък нататък е удачно да укрепите съществуващи отношения или да положите основите на ново партньорство.

Рак
Ако напоследък сте затънали в грижи и проблеми, открийте как да отделяте повече време за почивка. Може също така да се научите и как да релаксирате – потърсете информация в интернет или прочетете литература по въпроса. Периодът е много подходящ да внесете промени в начина си на живот и на хранене, така че да живеете по-здравословно и да сте по-здрави.

През тази седмица ще трябва да приемете нещо, което не харесвате и обикновено избягвате – конфронтацията. Може да се окажете въвлечени в спор у дома или на работното място и, колкото и да сте искали да останете настрани, обстановката може да стане напечена. Някои от вас ще бъдат по-амбициозни през следващите дни и ще изразяват по-смело позицията си.

Възможно е хората около вас да се изненадат от тази промяна в поведението ви, но нека това не ви притеснява – сега е моментът да вървите напред и да не се обръщате назад.

Лъв
Тази седмица ще бъде благоприятна за вас, защото ще получите шанс да се измъкнете от сивото всекидневие и да се разнообразите по някакъв начин. Ще имате поводи за забавления – може да ви поканят на някакво интересно събитие, да празнувате с близки хора или просто настроението ви да се подобри.

Някои от вас ще се чувстват вдъхновени, защото ще започнат да учат нещо ново, ще пътуват в чужбина или ще им хрумне нова идея. Обръщайте внимание на идеите, които ви осеняват през следващите дни, защото те ще имат отношение към бъдещето и може да ви отведат по нов път или към ново приключение.

Следвай вдъхновението! – нека това да бъде девизът ви през следващите дни. Ако действате с вдъхновение и правите онова, което ви подсказва сърцето, има голям шанс да изпълните дните си с повече радост. Каквато и да е действителността около вас, намерете нещо ново, което да ви радва и да ви ентусиазира – може да бъдат нови хоби, работа или проект.

Дева
През тази седмица ще трябва да отделите повече време за планиране, а също така да структурирате ангажиментите си и да въведете ред там, където има нужда от това. Вниманието на много от вас ще бъде насочено към осъществяване на личните ви желания, които са по-скоро свързани с дома, семейството и децата, отколкото с работата и професионалната реализация.

Но ако трябва да довършвате нещо в тези области, не отлагайте да положите необходимите усилия. Ако нещо не става както вие искате, може би няма смисъл да се измъчвате и да насилвате обстоятелствата.

Насочете вниманието и енергията си там, където знаците ви показват, че сте на прав път. Мъдростта, че хубавите неща стават лесно е в сила за вас точно сега, така че я следвайте и не се натоварвайте излишно с очаквания, които в момента няма как да бъдат осъществени.

Везни
През тази седмица може да се наложи да влезете в ролята на умиротворители. Около вас – на работа или вкъщи – ще бъде напечено, а вие, тъй като вие не се чувствате добре във враждебна атмосфера, ще направите каквото е нужно, за да се постигне разбирателство. Няма да бъде лесно, но с известни усилия може и да успеете.

Все пак внимавайте да не се набутвате между шамарите и да влизате в битка, която не е ваша. Що се отнася до личния ви живот, там ще трябва да решавате дилемата „свобода – близост“. Може би партньорът/партньорката ви ще иска да прави някои неща без вас, което ще ви натъжи, или пък вие самите ще имате нужда от повече време за себе си.

Ще търсите баланса и не е изключено това търсене да прекрои взаимоотношенията ви. Не се страхувайте да давате повече свобода на половинката си – може би това ще освежи връзката ви и дори ще я изпълни с нова страст.

Скорпион
През тази седмица има голям шанс да използвате своите вътрешни сили и заложби, за да постигнете това, което искате. Думата „страст“ е ключова за вашия знак, а през следващите дни имате за задача да отключите тази страст и да я насочите към нещо полезно и важно за вас – лична или професионална цел.

Освен това ще имате подкрепа и от съдбата – ще привличате по-лесно желаното, ще се чувствате добре в кожата си, а хората ще ви съдействат. Това, което е добре да избягвате и през тази седмица, са тайните споразумения и интригите. Ако се изкушите да участвате в задкулисни игри, имайте предвид, че рано или късно истината ще излезе наяве.

Седмицата е чудесна и за любовния ви живот и вероятно ще ви предложи доста приятни изживявания. За да си осигурите повече от тях, се въздържайте да правите сцени на ревност.

Стрелец
Тази седмица е своеобразно ново начало за вас. До средата на периода е подходящо да довършите всичко старо и да се освободите от онова, което по някакъв начин ви затормозява или смятате, че не ви е необходимо. Оставете миналото зад гърба си, разчистете дома си от непотребни вещи и направете планове за бъдещето.

Колкото по-надалече в бъдещето гледате през следващите дни, толкова по-ясна ще ви бъде посоката. Дори да искате, така или иначе трудно ще изгубите връзка с реалността в този период – обстоятелствата ще ви държат на земята. Нека обаче това не ви спира да мечтаете и да вярвате, че по-доброто предстои – вярата е вашата сила, не я подценявайте.

Ключът за успех през тази седмица е да изградите мисловна картина на това как искате да се развивате в бъдеще, а след това да я подплатите с конкретни стъпки и здрав разум – през следващите месеци ще получите доста възможности, за да осъществите замисленото.

Козирог
През първата половина на тази седмица няма да бъдете особено активни и вероятно ще предпочитате по-спокойните занимания. Ако усетите, че имате по-голяма нужда от сън и почивка, послушайте тялото си и си ги осигурете. През първите три дни довършете изостанали задачи, които просто ви се иска да ви се махнат от главата.

Отложете за края на седмицата, дори за следващата седмица онези ангажименти, за които ви е нужен повече ентусиазъм. От четвъртък нататък има по-голям шанс срещите и разговорите ви да бъдат успешни – лесно ще получавате необходимата ви информация и ще се ориентирате по-добре в обстановката.

Почивните дни ще бъдат доста успешни, независимо дали искате да работите или да свършите нещо вкъщи. Възможно е обаче да се изправите пред предизвикателства – например някой да се противопостави на вашите желания и да не иска да следва правилата ви.

Водолей
Тази седмица ще бъде вълнуваща за вас, защото ще ви даде възможност да проявите качества, които са много характерни за вашата природа – стремеж към независимост и нестандартно мислене. През следващите дни ще има шанс да блеснете с нови идеи и да срещнете интересни хора, с които ще работите чудесно в екип или които ще споделят вижданията ви за живота.

Вероятно ще имате и възможност да разчупите ситуация, в която се намирате в момента – в личния си живот или в работата, и да се освободите от ограничения, които досега са ви пречили.

Седмицата е чудесна за пътувания, срещи, посещения на социални събития и приобщаване към хора, с които по някакъв начин може да си бъдете полезни. Петък е силен ден, в който може да отделите малко време, за да формулирате някаква дългосрочна цел, която е важна за вас, както и да решите на какво ще се посветите в бъдеще.

Риби
През тази седмица пред вас ще се открие шанс да внесете повече близост в отношенията си с околните, а в работата – повече страст и вдъхновение. Ако имате хоби или работата ви е творческа, тогава сте късметлии, защото ще успеете да разгърнете фантазията си и да се насладите на постигнатото.

Вие като цяло не обичате конфронтацията, но за съжаление в следващите дни тя може да ви преследва неудържимо – у дома, на улицата или на работа. Ето защо едно малко бягство в по-приятен свят няма да ви се отрази зле и може да ви съхрани емоционално. Не се учудвайте, ако реагирате свръхемоционално или дори агресивно – това е знак, че сте потискали твърде дълго гнева си.

Ако не се разбунтувате изобщо, рискувате да се чувствате все така потиснати и неудовлетворени. Финансите са тема, която при много от вас ще излезе на дневен ред, особено ако чувствате, че не получавате достатъчно добра заплата за труда си.

- реклама -