Вдъхновение , седмичен хороскоп, седмица, зодии, звезди

Седмичен хороскоп: Едни ги очаква вдъхновение, други ще изпратят октомври с голямо страдание

Седмичен хороскоп за 25-31 октомври 2021 г. 

 

Овен
През тази седмица звездите ви дават възможност да постигнете бърз напредък в определено направление. Условието за това обаче е да преодолеете склонността си да се носите по течението, да се активизирате и да поработите здраво. Вдъхновение ще имате, но точно сега, ако искате да реализирате плановете си, ще трябва да проявите и по-висока инициативност. Особено голям успех може да имат тези от вас, които работят за някакво общо благо – например, ако събирате средства за благотворителност, ако участвате в някакъв общ проект или се подготвяте за съвместна изява.

Понеделник е чудесен ден за творчески начинания, така че не мързелувайте и вложете енергията си в нещо, което ви доставя удоволствие – работа или хоби. Не е във ваша полза да жертвате собствените си цели заради другите – точно ако сте верни на себе си, може да сте полезни и на други хора. Следващите дни от седмицата са чудесни за практическа дейност – ако си поставите конкретни задачи, ще бъдете доста продуктивни. През тази седмица едва ли ще имате основания да се притеснявате за финансите си – ще получите средствата, които са ви нужни, дори това да означава да разчитате на помощ от страна на други хора.

Телец
Тази седмица ще бъде доста успешна за вас, защото ще бъдете особено креативни в работата и ще подхождате доста нестандартно в процеса на търсенето и намирането на решения на проблемите. Ако през изминалите дни нещо ви е тревожело и е трябвало да избирате между всичко или нищо, сега няма да е чудно, ако установите, че има и друг вариант, който преди ви е убягвал. Тези от вас пък, които все пак е трябвало да се разделите с нещо, сега ще погледнете напред и ще ви се изясни по-добре в каква посока да поемете.

Добрата новина е, че, каквото и да сте замислили, има голям шанс да постигнете напредък, защото ще впрегнете всичките си сили, а и ще получите нужната ви подкрепа. Казано накратко, не сте сами, така че спокойно гледайте напред и действайте, за да реализирате идеите си. В случай че досега сте проявявали търпение към някого, макар че не сте одобрявали поведението му/й, има голяма вероятност към края на седмицата да изригнете. Страстите ви ще бъдат по-силни от здравия ви разум, така че не очаквайте той да ви спира. Макар че ефектът няма да е приятен, може би в дългосрочен план събитията ще доведат до нещо добро или, най-малкото – ще ви олекне.

Близнаци
Тази седмица ще е много благоприятна за тези от вас, които искате да заздравите отношенията си с някого и да работите в името на хармонията – особено ако става дума за интимната ви връзка. Най-важното за периода ще бъде да проявите желание и да спечелите на своя страна точните хора – това може да са сътрудници, ако става дума за работа и бизнес, или партньорът/партньорката ви – в личния ви живот. Има обаче и трудна част – това е необходимостта да надскочите себе си, да направите нещо неприсъщо за вас, да излезете извън собствените си принципи и убеждения.

Ако го ударите на чувства или решите, че вие сте прави, ще продължите да тъпчете на едно място и ще пропуснете възможността да постигнете прогрес. Понеделник и събота са много подходящи дни за извършване на положителни промени и за излизане от трудни ситуации, а през цялата седмица ще съществува шанс да постигате разбирателство с околните. Към края на седмицата са възможни изненади – някои от тях няма да ви харесат, но може да ви помогнат да си отговорите на определени въпроси и да ви дадат яснота какво да правите оттук нататък.

Рак
През тази седмица темите за любовта и взаимоотношенията ще ви занимават много активно. Добрата новина е, че събитията ще се случват по посока на изясняване, така че, ако има нещо, което бихте искали да обсъдите, направете го. Не подхождайте лекомислено и не отхвърляйте с лека ръка хора, с които сте изградили трайни връзки – по-добре говорете за проблемите и потърсете начин да ги разрешите. Вие сте известни със своята прямота и точно сега, през следващите дни, има шанс това да ви помогне при комуникацията – стига, разбира се, да подхождате достатъчно дипломатично и да нямате за цел да засегнете другия човек.

При всички случаи волята за диалог ще изиграе своята роля и ще доведе до положителна развръзка. Периодът е много благодатен също и за дейности, свързани с разкрасяване – както на външния ви вид, така и на обстановката. Бихте могли да промените прическата си или да си купите красиво бижу. В понеделник ще бъдете в настроение за забавления, а в работата ще имате успех, ако заложите на новите идеи и на нестандартните решения. Ако копнеете за нова любов, през тази седмица не стойте у дома, а намерете начин да се срещате с повече хора – нищо чудно да ви се усмихне късметът.

Лъв
Темата за освобождаването от старото ще бъде актуална при вас през тази седмица – ако сте решили да сложите край на нещо или да осъществите преход към новото, сега е моментът да го направите. Имайте предвид обаче, че не е задължително да скъсате с човек, с работа или да се разделите с нещо материално. Макар да ви се струва, че точно така проблемите ви биха намерили разрешение, възможно е звездните влияния да ви подтикнат да скъсате с нещо, което е част от вас, но вече не ви е нужно или просто ви пречи да сте щастливи – например, прекалената гордост, чувството за вина, вкопчването в миналото или във вреден навик.

Не си мислете, че, като избягате от една ситуация, ще се спасите – ако не сте открили с какво сте допринесли за положението си, нищо чудно след време да попаднете в същия капан. Краят на тази седмица е много подходящ да се уедините, да се вгледате в себе си и да се самоанализирате, ако изпитвате подобно желание. Понеделник изобилства с положителна енергия, така че гледайте да не изпадате в мрачни настроения – опитайте се да виждате в случващите се събития възможности, а не източник на проблеми.

В дните от вторник до четвъртък ще бъдете по-продуктивни, ако довършвате започнатото и не се отдавате на мързел. Тези дни са много подходящи да направите почистване у дома или да се заемете с други рутинни задачи.

Дева
Тази седмица ще е доста благоприятна за вас – през повечето време ще бъдете в добро настроение, а нищо чудно и да получите някакъв подарък от съдбата – материален, под формата на подкрепа или на благоразположение на влиятелен човек. Най-хубавото е, че през следващите дни лесно ще поддържате хармония и разбирателство във важните за вас взаимоотношения. Вие по принцип притежавате тази дарба, но често го правите с цената на компромиси, докато сега ще имате шанса да се проявите като искрени и открити в комуникацията.

Дните до сряда включително са чудесни за освобождаване от старото – може да изхвърлите непотребни вещи от дома си, да подредите работното си място или да приключите някои поизостанали дела. С каквото и да се заемете, ще успеете да го свършите качествено и в срок. В четвъртък ще бъде най-добре да намалите темпото и да поемате колкото е възможно по-малко ангажименти.

Най-добре оставете важните дела за петък, който е позитивен ден за вас – ще постигате лесно намеренията си и ще получавате нужното ви съдействие. В любовен план ви очакват приятни изживявания и задушевни разговори с половинката. Ако искате да споделите нещо с любимия човек, направете го в петък, защото в този ден искреността ви ще бъде посрещната добре.

Везни
Тази седмица ще бъде изпълнена с повече предизвикателства – ще бъде почти невъзможно през следващите дни да се преборят с тях тези от вас, които сте свикнали да си налагате самоконтрол и да криете истинските си чувства. Ако все пак се опитате да останете уж кротки, а вътре във вас да бушува буря, тогава привидното ви спокойствие може да бъде за сметка на здравето ви. Ето защо е по-добре да се осмелите да бъдете верни на себе си и да намерите начин да изразите онова, което изпитвате.

Добрата новина е, че точно през тази седмица има шанс да го направите по по-мек начин, така че да не навредите на хората около себе си и на личните или служебните си взаимоотношения. За да продължите напред без излишен товар обаче, следва да приемете, че нещата не биха могли да останат каквито са – трябва да направите някаква реформа, така че положението да стане изгодно и за вас, и за другите хора, замесени в ситуацията. Казано накратко, за да вървят нещата, трябва да преодолеете склонността си да се запъвате и да стоите на едно място и да приемете, че промяната е в името и на вашето, и на общото благо.

Скорпион
През тази седмица пред вас ще се открие възможност да се съсредоточите върху себе си и да обърнете поглед навътре, към душевните си преживявания. Ако усетите, че изпитвате потребност да намалите работата и да си почивате по-дълго или че, вместо да излизате, предпочитате да си стоите повече време вкъщи, последвайте тези усещания. Вероятно ще имате нужда от спокойствие, за да осмислите някои събития от последните дни и седмици – ако тогава емоциите са били по-силни и са ви заслепявали, сега има шанс да погледнете трезво на положението.

В понеделник ще бъде по-добре, ако не ограничавате себе си и другите с излишни очаквания – отпуснете се, правете това, което ви е по сърце, и оставете хората около вас да правят същото. Колкото повече свобода давате на близките си, толкова по-добре ще се разбирате с тях. От вторник до четвъртък може да свършите доста работа, особено ако имате да изпълнявате някакви залежали задачи. Въздържайте се да критикувате хората около вас и да им посочвате грешките – това едва ли ще ги накара да станат по-добри. Към края на седмицата е възможно да си изяснявате отношенията с интимен партньор или с друг близък човек.

Стрелец
В началото на тази седмица ще бъдете заети основно със себе си и със собствените си дела и едва ли ще имате кой знае колко голямо желание да се занимавате с чуждите грижи и проблеми. Понеделник е подходящ ден да направите нещо за себе си – например да поспортувате или да се погрижите за външния си вид. При общуването с другите обаче ще се водите предимно от собствените си желания и амбиции, което може и да не се хареса на някои хора – например, човекът до вас да иска да се съобразявате малко повече с него/нея, или колегите ви да се дразнят от вас.

Ще бъдете доста концентрирани върху работата, но внимавайте, защото прекаленото натоварване или стресът на работното ви място може да повлияе негативно на тонуса и на здравето ви. В четвъртък е най-добре да си починете, защото така или иначе няма да бъдете особено ефективни. Цялата седмица е много благоприятна за дейности, за които се изисква общуване и водене на преговори, тъй като по-лесно ще постигате разбирателство, стига да сте открили правилните хора, които да искат да си сътрудничат с вас.

През следващите дни ще имате успех, ако се съсредоточите върху собствените си цели и работите за тяхната реализация, вместо да водите битки с хора, които не са на една вълна с вас.

Козирог
За вас тази седмица ще бъде изпълнена с по-големи предизвикателства, защото ще трябва да предизвикате някаква промяна, ако искате някаква ситуация в личния или в служебния ви живот да се развие в положителна посока. Промяната ще се случи по-лесно, ако вие направите нещо, за да я задействате, а не само да стоите и да чакате. За много от вас предизвикателството ще бъде точно в това – да приемете, че трябва да изтърпите известен дискомфорт, но това ще е в името на по-доброто бъдеще.

Ако искате да започнете нещо ново в професионалната област, не отлагайте повече. Обмислете какво бихте искали да осъществите и намерете хора, които да ви съдействат, защото още от началото на другия месец ще имате шанс успешно да задвижите всякакви нови проекти и начинания. Ако пък в момента се извършат промени, които не са ви приятни, не се обезкуражавайте – най-вероятно техният смисъл е да ви тласнат по нова посока.

За много от вас е доста присъщо да се носите по течението, но през следващите дни това ваше качество ще работи против вас – време е да вземете нещата в свои ръце, да сте по-смели и да сами да извоювате онова, което ви е нужно.

Водолей
Тази седмица ще бъде много благоприятна за тези от вас, които искате да заздравите отношенията си с някого и да работите в името на хармонията – особено ако става дума за интимната ви връзка. Ключовата дума ще бъде „работа” – без да полагате усилия, нищо няма да се получи. Ако обаче сте готови да признаете, че вие също носите отговорност за настоящото положение, и обсъдите това с другия човек, има голям шанс да постигнете напредък.

Обвързаните представители на знака може да се опитате да избягате от проблемите във връзката си чрез някоя авантюра, но това няма да ви помогне в дългосрочен план, а нищо чудно и да си създадете по-големи главоболия. Единственото, което би могло да подейства, са искреното споделяне и общуването. Ако сте вдъхновени да направите нещо, отделете време в края на седмицата, за да поработите за осъществяването на идеята си – моментът е много подходящ за подобни действия. Петък и събота са чудесни дни за забавления в приятна компания, така че си осигурете повече свободно време за това.

Риби
През тази седмица вероятността от конфликти е повишена. Така че, ако не искате да направите някоя беля, ще трябва да внимавате какво говорите и да не действате необмислено. Възможни са внезапни изблици на ярост, дори на агресия – ето защо във ваша полза ще бъде да не влизате в спорове за дребни неща и да избягвате да се разправяте с непознати, които са ви подразнили. В същото време обаче звездните влияния ще ви помогнат да преодолеете кризата във важни за вас взаимоотношения – с началник, партньор или родител.

За целта е нужно и двете страни да проявявате добра воля и да сте готови да изгладите противоречията в разговори. Петък е особено добър ден за водене на разговори и преговори – ще добиете яснота по въпроси, които преди са пораждали конфликти и неразбирателство. Първите два дни от седмицата също са доста благоприятни – в понеделник ще бъдете особено творчески настроени и нищо чудно да получите възможност за изява, а във вторник ще мислите трезво и това ще ви помогне да се посветите успешно на изпълнението на по-практични задачи. В събота и неделя ще сте малко по-напрегнати и има по-голяма вероятност да си изпускате лесно нервите.

Източник: Edna.bg

- реклама -