СДС: ПП откраднаха песните от митингите ни

СДС излезе с остра позиция срещу „Продължаваме промяната“. Причинате е, че днес при откриването на кампанията си в Пловдив, партията водена от Кирил Петков, Асен Василев и Даниел Лорер са използвали песни от митингите на СДС.

При изключително слаб интерес от ПП обещаха да „довършат работата си“ под звуците на сините песни.

Ето какво написаха от СДС:  

„Продължаваме промяната“ откриха кампанията си в Пловдив с песните от сините митинги на СДС. С този жалък опит за кражба на историята на най-старата дясна партия, която промени България,

харвардските „остапбендеровци“ за пореден път доказаха , че не са промяна, а пълна подмяна.

Момичета и момчета, за да заприличате поне малко на СДС, трябва да създадете своя история и свои песни, да пълните площадите и повече от 30 години да ви има в българската политика!

Трябва да направите нещо значимо и важно за България, а не да се кичите и крадете чужди постижения.

За да можете да учите в Харвард и други университети от свободния свят, СДС изнесе битката преди повече от три десетилетия.

Ако не беше синята партия да разгради тоталитарната държава, щяхте да се обучавате в Москва и Ленинград и да берете плодовете на „развития социализъм“.

С днешната си нагла постъпка доказахте, че нямате срам и не сте приятели на истината.

Това не ни учудва особено, защото вашият лидер започна политическата си кариера с лъжа и потъпкване на Конституцията, продължи с този стил, докато беше премиер и очевидно така ще бъде и занапред.

След изгонването на СДС от храма на демокрацията „Раковски“ 134, което започна по времето на неговото управление, сега се опитвате да ни отнемете и други символи, носещи емоцията на онези славни години, когато СДС постави България на евроатлантическия път, по който удобно сега вървят „промяната“ и всички останали политически сили.

Момичета и момчета, историята не започва с вас и вашите неизпълнени обещания.

За 6 месеца вие доказахте, че освен кухи фрази, хаос и кризи, друго не носите.

Стилът ви на „марокански скакалци“ в политиката носи опустошение, а не промяна. Спрете да крадете чужда история и започнете да пишете ваша, но такава, че да сте полезни за България!

- реклама -