Scorpions
Scorpions

Scorpions взривиха Арена Армеец

Рок динозаврите от Scorpions взривиха Арена Армеец.

По интересен начин на концерта снощи се редуваха минало и настояще и основните виновници за това бяха Клаус Майне, Рудолф Шенкер и Матиас Ябс.

Рок динозаврите предложиха страхотно визуално шоу, както и първокачествен рок, съчетан с едно съвременно звучене. Всичко това създаде прекрасна атмосфера, с която публиката беше заразена още от самото начало.

За разлика от повечето си колеги,  Клаус Майне не се е променил драматично с годините и старите почитатели на Scorpions бяха доволни да видят същата физиономия като тази през седемдесетте и осемдесетте години на XX век, когато групата беше в разцвета на славата си.

Един от моментите, който развълнува най-много публиката беше, когато зазвучаха любимите блусове, на които цяло поколение за първи път сваляше мацки. Звучаха Always Somewhere, Still Loving You, Wind of Change, както и Love at First Sting, You and I, а също и Rock You Like a Hurricane, Big City Nights и други.

Всички пяха заедно с групата.

 „Арена Армеец” беше пълна, независимо че групата не за първи път е в страната ни.

Именно любовта на публиката вдъхновява музикантите от Scorpions да поемат на това специално турне по повод 50-годишния си юбилей, което премина и през България.

- реклама -