сн. БГНЕС

Сблъсък между протестиращи от ВМРО и ИТН пред Президентството – ВИДЕО

Протестът на ВМРО, който започна пред сградата на Народното събрание се премести пред Президентството. Протестиращите срещнаха представителите на ИТН, които си тръгнаха от „Дондуков“ 2 след връчването и връщането на мандата за съставяне на правителство.

сн. БГНЕС

Антоанета Стефанова и Тошко Йорданов бяха пресрещнати с викове „Еничари“, „Турци“ и „Тошко, цървул, върви в Истанбул“.

 Юлиян Ангелов успя сложи скъсан фес на главата на председателя на ПГ на „Има такъв народ”

сн. БГНЕС

От ВМРО обясниха, че с промените в Изборния кодекс, ИТН и ДБ отварят отново вратата Ердоган да се меси във вътрешната ни политика. При отпадане на тавана за броя на изборните секции в чужбина, от Турция отново ще започнат да идват по 100 хиляди гласа.

А.Сиди: Сложихме фес на Тошко Йорданов, защото ще позволят на Ердоган да се бърка в политиката ни

„Днес е сряда, когато Юда предава Христос. Тези хора се бяха приготвили днес да гласуват едни поправки, с които да отворят безконтролно гласуване в една съседна държава. Но, не можаха да съберат мнозинство“, коментира по време на правителственото заседание лидера на ВМРО и вицепремиер в оставка Красимир Каракачанов.

Той коментира, че Тошко Йорданов е пристигнал да върнат мандата в кола, която струва към  80 хиляди лева.

сн. БГНЕС

„Аз четири години карам най-евтината кола, защото армията няма пари и така давам личен пример. А, те се юрнаха на новите коли, нали бяха народни трибуни. Както е написал хан Омуртаг на колоната: „Бог вижда“. Аз мисля, че скоро хората ще прогледнат“, каза още лидера на ВМРО за акцията на своите хора.

- реклама -