Съпрузи откриват, че съдбата ги е срещала и в миналото

Съпрузи от Китай разбират, че пресичат пътищата си 11 години преди да се запознаят, благодарение на снимка.

Йе и съпругата му Ксю посещават площад Мей Форт в Китай по едно и също време. Още по-интересното е, че двамата си направили снимки едновременно, а на фотографията на Ксю в далечината дори се вижда как Йе позира.

Двойката, която днес се радва на близнаци, се среща през 2011 г. в Ченгду. Когато наскоро Йе разглежда семейните албума, забелязва въпросната снимка на Ксю, направена през юли 2000 г.

Поредно съвпадение е, че двамата посещават площада благодарение на своите майки.

Йе бил на посещение с туристическа група, но заема мястото на майка си, която по онова време страда от апендицит.

Ксю била там с майка си, която в продължение на три месеца се възстановява от операция, и решава, че екскурзията ще й се отрази добре.

Когато съпругът намира снимката на Йе, първата му реакция е да потърси и неговата, за да се убеди, че това наистина е той.

 

„Беше споменавала и преди, че е посещавала площада по същото време, когато и аз съм бил там, но не сме и предполагали, че нещо подобно е възможно. Когато видях снимката, ме побиха тръпки. Това беше моята „поза за снимки“, заснета от различен ъгъл“, разказва Йе.

Мъжът споделя снимките в социалните мрежи и историята бързо се разпространява. Той се надява със съпругата си скоро отново да посетят мястото, този път със своите деца.

Източник: Independent

- реклама -