Мейзер

Съпругът на миската Анита Мейзер е намерен зверски убит

Съпругът на скандалната миска Анита Мейзер – Николай, е убит тази нощ.
МВР-Варна потвърди за убийството, но не и самоличността на жертвата.
Окръжната прокуратура разследва убийство от неизвестен извършител.
Мейзер е разпитвана от органите на реда.
1471174926-war2
В тази сграда е намерен трупът на съпруга на Мейзер

Според близки на двойката снощи Анита и Николай се прибирали от разходка. Малко преди 3 ч. сутринта, пред кооперацията, в която живеят, ги срещнали двама познати на Николай.

Той се заприказвал с тях, а Анита отишла до най-близкия магазин. Когато се прибрала у дома си, намерила Николай с прерязано гърло. Тя подала сигнал в полицията.
1471174926-war1На място пристигнал екип на Пето РПУ, на чиято територия е жилището, а по-късно и оперативна група. В момента се извършва повторен оглед на местопрестъплението. Вдовицата дава обяснения, които ще помогнат за разкриване на извършителя. Образувано е досъдебно производство.
Анита Мейзер – по фамилията на първия си мъж, починал от инфаркт, нашумя с участието си в конкурса Мисис Свят през 2014 г., когато тя представи България.
Анита МейзерОт 17 години Анита Мейзер в шоубизнеса в Лас Вегас, където си партнира с Киро Скалата. С него обаче ту се карат, ту се сдобряват, водени от своите лични бизнес интереси.
През 2012 г. вторият й съпруг – Николай Димов, я обявява за издирване, след като тя изчезна за няколко седмици. При разплитането на ситуацията самата Анита споделя, че е избягала с дъщеря си от първия брак, защото Киро Скалата заплашвал да отвлече момичето.
С Николай се запознават в Щатите, където той е фитнес инструктор и културист, по-късно шофьор на луксозни лимузини, с които вози звездите на баскетболния тим „Лейкърс“.
- реклама -