ФИФА Каракачнов

Съпруга от „Ислямска държава“ защити убийството на секс робини на ИДИЛ

Съпруга от „Ислямска държава“ защити посегателствата на терористите – твърдейки, че това не смята за изнасилване в исляма.

https://www.youtube.com/watch?v=IHzDwcd6bOU

„Робините са собственост на джихадистите и те могат да правят с тях каквото пожелаят“, споделя съпругата във видео, разпространено в световни медии.

Тя защити и убийството на жените язиди, които са секс робини на ИДИЛ.

Облечена в черен хиджаб, тя отговори на много въпроси, свързани именно с язидите: „Те са били пленници на войната, след което са станали робини. В „Корана“ дори го пише – превръщат се в собственост, те правят секс с тях, това не е изнасилване в нашата религия.“ Запитана къде точно в „Корана“ пише, че язидите трябва да се третират по този начин, тя се смее и отговаря: „А, точно това не го знам”.

През 2014 г. ИДИЛ удря точно в „сърцето“ на язидите – град Синджар, Северен Ирак. Там са пленени хиляди млади жени, които са принудени да се подчиняват на зверствата на екстремистите. Язидите са религиозна „секта“, чиито вярвания съчетават няколко древни близкоизточни религии. Но „Ислямска държава“ ги смята за неверници и слуги на дявола.

Терористите купуват и преподават сексуалните си робини хиляди пъти.

По-рано днес Ройтерс съобщи, че Сирийските демократични сили са все по-близо до пълна победа над ИДИЛ.

- реклама -