Владислав Панев, Делян Пеевски, селфи, снимка, оставка

Съпредседател на „Демократична България“ се снима усмихнат с Пеевски и вбеси гласоподавателите си

Един от съпредседателите на „Демократична България“ – лидерът на „Зелените“ Владислав Панев си направи селфи с Делян Пеевски в Народното събрание. Сред всички депутати Панев избра да се усмихне в кадър точно до най-мразения от „демократичната общност“.

Това не мина „безнаказано“ за Панев. Под снимката гневни коментари написаха десетки гласоподаватели на ДБ.

Владислав Панев, Делян Пеевски, селфи, снимка, Демократична България, гласоподавателите, избиратели

Ето само част от коментарите под публикацията:

„Да се снимате с такава усмивка до човека, олицетворение на всичко, срещу което се борим вече толкова години, за мен е проява на лош вкус и доста изкривена представа за хумор…“

„Хората са ви изпратили в Парламента, за да реформирате държавата, така че Пеевски да понесе наказателна отговорност за престъпленията си, а вие се снимате с него и обяснявате, че другите не ви разбирали хумора и шегичките. Съжалявам, но аз нямам нужда от хумористи и шегаджии, които с правят селфита с най-големия мафиот в превзетата от корупция държава. Вие предадохте доверието на хората с тази глупава постъпка и това ще се отрази на цялата коалиция Демократична България. Подайте си оставката и се разкарайте от НС!“

В някои фейсбук групи също я осмяха с колажи на Иво Прокопиев.

Панев свали от профила си снимката с Пеевски, а след това последва и нов обяснителен пост: „Радой Ралин казваше – „Светът е оцелял, защото се е смял“. Нека не забравяме да го правим“.

Снимката на Панев провокира и коментари от страна на ГЕРБ:

„Христо Иванов и Атанас Атанасов толкова са „харесали“ това😉, че Панев вече си е изтрил статуса.

„Научете се бе, момчета. Каквото прошепнеш, трябва да имаш кураж да го кажеш високо. Достойният човек говори високо и гледа право в очите.

Научете се бе, момчета. Каквото и да постваш, трябва да имаш кураж да не го триеш“, написа председателят на ПГ на ГЕРБ Десислава Атанасова.

- реклама -