Санкт Паули тепърва трябва да запознае Евалд Линен и Марвин Дук
Нямаш треньор - намираш му заместник и го маскираш

Санкт Паули замени треньора с маскиран тип

По традиция треньорите обичат да позират с нови попълнения, но какво се случва, ако случайно отсъстват? От култовия клуб Санкт Паули имат отговор – намираш случаен човек, слагаш му маска на треньора и го пускаш да се снима с новия футболист. Така в отсъствието на Евалд Линен, неизвестен засега мъж получава негова маска и позира с Марвин Дукш. 22-годишният нападател на Борусия Дортмунд подписа за три сезона с клуба от Реепербан – кварталът на червените фенери и всевъзможни други забавления в Хамбург.

Феновете на Санкт Паули обаче бързо видяха измамата и се наложи от клуба да обяснят, че това е инцидент, който няма да се повтори. Самият Дукш каза, че се надява съвсем скоро да играе пред пълен стадион, но може би среща на живо с треньора на отбора от Втора Бундеслига ще е добро начало. „В лицето на Марвин взимаме футболист, който има отлична техника и добър завършващ удар“, каза пък за сайта на клуба истинският Линен.

Няколко причини да харесвате Санкт Паули:

  • Преди всеки домакински мач звучи Hells Bells на AC/DC, а при всеки гол – Song 2 на Blur.
  • По време на предсезонната си подготовка, тимът понякога посещава хеви метъл фестивала  Wacken Open Air.
  • Уважението и толерантността са основни принципи във философията на Санкт Паули.
  • Санкт Паули е клуб от определен район и дължи идентичността си на него. Съответно има социална и политическа отговорност към хората, които живеят в този район.

 

- реклама -