Сандра Бълок

Сандра Бълок приключи със секса, но само в киното

Сандра Бълок приключи със секса, но само на екран. .

Актрисата от новата лента за прочутите Оушън – „Ocean’s Eight“ е подписала специална клауза в договора си за тази, а и за всички следващи продукции оттук нататък. Слуховете твърдят, че от самото начало на кариерата си тя не е привърженичка на идеята да се вихри в спалнята с екранните си партньори.

„Не съм жена, която би казала: Ще се снимам като сексуална дива, защото ще изглеждам добре! Не искам да знам кои са най-добрите ми ъгли за снимане гола. Не искам да виждам това. Не искам да го чувам. Няма да го направя във филм.“, споделя Бълок.

Любимата на много кинофенове 53-годишна звезда признава, че всичко в кариерата й е „битка“, защото никога не е била заинтересована от конвенционални романтични роли.

„Всичко беше борба. Винаги ще бъде борба. Казвала съм много пъти: „Не мога ли да не бъда героиня в типичния разказ за момичето, спечелващо момчето? Ако има романтична сцена, не може ли тя да бъде смешна? “

Въпреки, че Сандра си спечели име на „American girl next door“ (еквивалент на типичната романтична героиня) тя призна, че винаги е имала желание да се“бунтува“ срещу това да е „обусловена“ да играе в такива филми.

„Аз съм едно чудато мъжко момиче, което е полу-германка. В кръвта ми е да се бунтувам. Но бях поставена при такива условия, за да успея. Трябваше да поема отговорността да бъда част от това“, казва Бълок.

Звездата, която има син Луи, на 8 и дъщеря Лайла, на 6 години, и чийто партньор е фотографът Брайън Рандъл, винаги се е чувствлаа „безопасно“ в комедии.

В предишните години Бълок беше най-високоплатената актриса в света. Това, както често е споделяла сама тя, я е карало да се чувства зле.

Когато направих първата голяма заплата, хората не казаха: „Браво на теб! Бях атакувана на всички нива. Трудно е да се наслаждаваш, когато другите ти създават усещането, че не го заслужаваш.

- реклама -