Samsung

Samsung представи новия смартфон Galaxy A8 (2018)

Samsung Electronics представи днес най-новия смартфон от Galaxy A серията: Galaxy A8(2018).

Функциите, които ще улеснят вашето ежедневие

Новият Galaxy A8 се отличават с двойна предна камера, голям Инфинити дисплей и забележителен ергономичен дизайн, вдъхновен от дизайна на флагман серията на Samsung.

„С представянето на Galaxy A8, ние пренасяме любими на потребителите функции, като Инфинити дисплея и първата ни двойна предна камера с Live Focus, в Galaxy A серията, която вече е известна със своя премиум дизайн“, каза Кирил Николов, ръководител дивизия „Мобилни устройства в Samsung Electronics България.

Селфитата вече ще бъдат по- ярки и ясни с 16-мегапикселовата F1.7 основна камера и двойната 16-мегапикселова + 8-мегапискелова F1.9 предна камера. Двойната предна камера е съставена от две отделни камери, така че да можете да превключвате между тях и да правите различни селфита – от снимка в близък план до портретни снимки с ясен и отчетлив фон.

Камерата е подобрена за да прави висококачествени снимки, дори при условия на ниска осветеност

Новото устройство позволява персонализацията на изображенията със забавни опции, с които може да добавяте стикери към вашето селфи или да подчертаете кулинарните ви шедьоври с Food Mode режима. Трептящите видео кадри ще останат в миналото с технологията за видео стабилизиране на дигиталните изображения (VDis), a с допълнителната hyperlapse функция сега можете да създавате „time-lapse” видеоклипове, с които да разказвате и споделяте и по-дълги истории.

Galaxy A8(2018) поставя нов стандарт за непрекъснато и завладяващо визуално изживяване, когато гледате филми или играете игри. Инфинити дисплеят излиза извън рамките със съотношение на екрана 18,5:91, така че можете да видите цялата картина с най-доброто кинематографично изживяване. Големият екран се поддържа от ергономично заоблено стъкло на предния и задния панел на устройството. Металната рамка, гладките извивки и удобният захват улесняват още повече гледането и взаимодействието със съдържанието на вашия телефон.

Galaxy A8(2018) се предлага в три цвята –  черен, сива орхидея и златен. Устройството непрекъснато ще ви информира с функцията Always On Display, което означава, че можете да получите информация с един бърз поглед, без да отключвате телефона си. Със сертификат IP68 за водо- и прахоустойчивост, Galaxy A8(2018) издържа на дъжд, пясък и прах, което го прави подходящ за почти всяка дейност или ситуация.

Смартфонът разполага с microSD слот с поддръжка до 256GB и е първият от Galaxy А серията, който поддържа Samsung Gear VR.

Galaxy A8(2018) ще бъде наличен на българския пазар през януари 2018-та и в трите цвята.

- реклама -