Ели Маринова

Само във FN: Нумерологът Ели Маринова с ексклузивна прогноза каква ще е 2019 г.

Годината тъкмо започна. Време е за прогнози…и надежди. Надежди за благоденствие, семейно щастие и сбъднати мечти. Надежди за добро развитие на държавата, в която живеем, за пътят, който трябва да се извърви.

В опит да надникнем в бъдещето се обърнахме към нумеролога Ели Маринова.

Ето и нейните предвиждания.

– Г-жо Маринова, каква ще бъде 2019 г. – по-добра от 2018-а или наситена с повече предизвикателства?

– Няма само добра или лоша година, просто проблематиката ще е малко по-различна. И през 2019 г. България ще запази популярността си в Европа, това е свързано с изискване за изпълнение на поетите ангажименти не само към ЕС, но и в страната – каквото е обещано, трябва да бъде изпълнено.

2019 г. има в състава си най-трудното число – 19. Това е число на изпитания за здравия разум, т.е. трябва да се стараем да бъдем по-разумни, да не взимаме прибързани и импулсивни решения.

Годината ще премине под девиза „Ред и закон“, защото 2019 г. е шестица, а шестицата изисква спазване на правилата и закона, за могат нещата да вървят напред.

Възможно е българска книга или автор да бъдат отличени с международно отличие, защото в годината има много тройки. Тройката отговаря от една страна за четене и писане, от друга страна тройката е сцена. През 2019 г. всички сцени ще бъдат доста оживени и в пряк, и в преносен смисъл – и театралните сцени, и политическите. Възможни са интересни открития и/или разкрития, като откритията ще донесат надежди за по-светло бъдеще, а разкритията ще са доста проблематични и свързани със скандали.

– Това важи ли и за политиката през 2019 г. и колко пъти ще гласуваме на избори?

– За избори все още не мога да кажа, защото нещата са 50 на 50, вървим по едно много тънко въже и затова тук много трудно се правят прогнози. Иначе ще бъде добре нещата да са по-спокойни, но трябва много да се внимава с парите и заемите – хората, които имат кредити, трябва да са внимателни, но същото важи и за държавните заеми и средствата, които се харчат, защото може да има проблеми по отношение на банки и финанси, и едра недвижима собственост.

В България на преден план ще бъдат и проблемите на хората в неравностойно положение, здравеопазването и образованието. Не трябва да се работи на парче в тези сфери, защото ако една кръпка се скъса, може да се стигне до сериозни проблеми.

Да се внимава с пътища. През февруари, април и ноември са възможни проблеми с пътищата, превозите и инфраструктурата. Необходими са проверки на мостове, естакади и подобни съоръжения.

– Как изглеждат нещата за основните играчи на политическата сцена у нас – Бойко Борисов, Румен Радев, Корнелия Нинова?

– Няма да има голяма промяна. Мога да кажа, че ще има нещо като сблъсък на титаните, но не точно сблъсък, защото е възможно през тази година да се потърси и някакво по-дипломатично решаване на проблемите.

Бойко Борисов пак ще има доста работа и доста отговорности. Смятам, че ще се представи добре и ще успее да се докаже, но работата е много. Той и без това е постоянно на педал, но сега ще е още повече.

Румен Радев излиза като играч на голямата сцена. Тази година Бойко Борисов се прибира в България, а Радев излиза на международната сцена.

Корнелия Нинова ще продължи да бъде силна, да се изявява, ще се постарае да бъде обединител.

– Има ли условия да се родят нови лидери и нови политически проекти, които да спечелят доверие?

– Доколко ще спечелят доверие и доколко дълготрайно ще е това доверие е втори въпрос, но е възможно да се родят нови формации, които на по-късен етап да се нарекат политически партии.

– В личен план каква година ни очаква? Подходяща ли е за поемане по нов път, намиране на нова работа, създаване на семейство, раждане на деца?

– Това зависи от личните числа на всеки поотделно, но когато годината е шестица, а за България тя е 33/6, която е доста сериозна, защото е царско число, шестицата отговаря за дом, семейство, семейни отговорности, но има изискване да се търси хармония и мирно решаване на проблемите, без шумни скандали.

- реклама -