САЩ

Сълзи и емоции при избирането на новата Мис САЩ

23-годишната представителка на щата Небраска Сара Роуз Съмърс е новата „Мис САЩ“.

Красивата блондинка победи конкурентките си от други 50 американски щата и се окичи с короната на емоционална церемония. След като съобщиха името й, Сара не може да повярва, падна на колене и се разплака.

Красавицата е завършила Тексаския християнски университет, където е получила диплома за работа с деца с проблеми в развитието. Когато е само на 4 годинки, Сара попада в болница с тежко заболяване. Лекарите успяват да я излекуват, но историята оставила травмиращ отпечатък върху семейството й, което подтикнало новата Мис САЩ да се занимава с науки, помагащи на болни деца.

В момента Сара работи като посредник между болниците и семействата на деца, които се нуждаят от операции и лечение. Блондинката разяснява на близките диагнозите и им помага да се ориентират в процедурите по болничната помощ. Част от образованието си, миската е получила в Перу, където също е помагала на деца.

Освен това тя се занимава със сираци и деца, отглеждани в приемни семейства, които са травмирани от липсата на истински родители. Сара е голям фен на американския футбол.

- реклама -