Салма Хайек

Салма Хайек се оплака, че става по-закръглена с годините

Актрисата Салма Хайек обикновено е включвана в групата на звездите, които изглеждат добре и на средна възраст. Хайек си прави смели селфита, а наскоро каза в интервю, че вярва, че може да остаряваш красиво.

В разговор с изданието The Edit обаче, където е публикувана и нейна нова фотосесия, актрисата откровено говори за неприятностите, свързани с възрастовите измемения.

„Няма какво да лъжа, иска ми се на някои места да не ми се бяха появили нови извивки, но умерената заобленост ми допада. Обичам определението „пищен и съблазнителен”, а правите линии са скучни… Понякога си казвам: Аз съм на 50 години! Защо съм длъжна да изглеждам добре? Вече си имам мъж!”. Но не искам да го загубя… Лошата страна на възрастта – това са очите ми, не бръчките, зрението. Вече не мога да чета без очила. Това е много тъжно“.

Проблемите със зрението са по-лоши и от менопаузата, констатира актрисата.

Все пак Хайек продължава да прелива от енергия, има активна жизнена позиция и се старае да е интересна на мъжа си – 55-годишния френски бизнесмен Франсоа-Анри Пино.

Салма Хайек и Франсоа-Анри Пино

„Мъжът ми много обича къдравата ми коса. Понякога се оплаквам, че не мога да отида на събитие с такава гугла на главата, а той ме убеждава: „Ти си като високоволтов електропровод, затова косата ти е такава”.

Красивата дама не спира с признанията.

„Когато съм нещастна, ставам кучка. Понякога пия бира или вземам вана, за да се отпусна. Още нещо ми действа благотворно – музиката. Обичам всякаква, медитирам, дишам, но най-напред въпреки всичко ставам кучка”.

- реклама -