Кардашиян
Снимка: Instagram

Съдят телохранителя на Ким Кардашиян за 6,1 млн.долара

Иск за 6,1 млн. долара е предявен към Паскал Дювие, телохранителят на светската звезда Ким Кардашиян. Искът е предявен от застрахователната компания AIG заради грабежа срещу Кардашиян, извършен в Париж преди две години.

Тогава светската знаменитост се прости с бижута на стойност 9,5 млн. долара. От AIG твърдят, че Паскал Дювие и неговата охранителна фирма Protect Security са проявили небрежност при охраната на апартамента на звездата.

През парижката седмица на модата през 2016 г. петима бандити, преоблечени в полицейски униформи, влязоха в апартамента на Ким, опряха пистолет в главата ѝ и задигнаха скъпоценностите. След това я вързаха и заключиха в банята. По време на грабежа Дювие е придружавал сестрите на Ким Кардашиян – Кортни и Кендъл – в нощен клуб. В интервю за в. „Журнал дьо диманш“ Ким Кардашиян разказа какво е преживяла при обира.

AIG изплати на Ким стойността на задигнатите накити. В иска на застрахователя се казва, че Дювие и неговата фирма са оставили скъпоценностите без наблюдение.

- реклама -