Тръмп

Съдят дъщерята на Тръмп за плагиатство

Съдят дъщерята на Тръмп за плагиатство. Италианският производител на обувки Aquazzura обвини в нарушаване на авторските права Иванка Тръмп – една от дъщерите на американския милиардер Доналд Тръмп, който си гарантира номинацията на Републиканската партия за кандидат президент на САЩ.

Ivanka_Trump_baby_two_2013Както съобщава сп. „Пийпъл“, искът е е подаден в съд в Ню Йорк тази седмица. Италианската компания твърди, че дъщерята на бизнесмена е заимствала един от най-популярните модели сандали Aquazzura с 10-сантиметрови токчета, които струва над 780 долара. Иванка Тръмп пуснала почти точно такъв чифт обувки със собствената си марка „Хети“, на цена от 145 долара. Производител е компанията Marc Fisher Holdings.

Ищците настояват за процес, на който журито да реши дали Иванка Тръмп е виновна в плагиатство. Представители на Marc Fisher Holdings, от своя страна заявяват, че обвиненията на Aquazzura са безпочвени и са повдигнати от италианската фирма само за да „увеличи собствената си популярност.“

img_7d0c95b10a24b51d05e6198175714352Иванка Тръмп през последните месеци активно помага в провеждането на предизборната кампания на баща си. Тя се появява редовно на митинги, организирани от милиардера, и подкрепя кандидатурата на баща си по време на публични изяви.

40761_660_370Иванка Тръмп стана майка за трети път само преди 2 месеца. Гордостта на Доналд Тръмп го дари с осмото му поред внуче. То се казва Тиодор Джеймс. С най-голямо търпение освен мама и татко го очакваха и по-големите деца на Иванка и Джаред – Арабела и Джоузеф.

Доналд Тръмп неведнъж се е хвалил с успехите на дъщеря си и най-вече с нейната физическа красота. Скандалният бизнесмен дори беше скандализирал обществото преди година, когато каза, че ако Иванка не му беше дъщеря, щеше да „я вкара в леглото си“.

ivanka trumpВъпреки че щастливи мигове не липсват в семейство Тръмп, Доналд продължава да създава скандал след скандал, за да прави битието си по-интересно. Явно и дъщеря му е тръгнала по неговия път.

Съпруг на Иванка е Джаред Кушнър.

- реклама -